|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας όπως λέει και ο τίτλος έχω ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο 200λίτρων το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια είχε μέσα τσίπουρο το ξέπληνα όσο μπορούσα με ένα λάστιχο και καθάρισα τα τοιχώματα με ένα καινούργιο σφουγγάρι τώρα το έχω γεμίσει με νερό για να φύγει η μυρωδιά και σκοπέυω να το κάνω αρκετές αλλαγές νερού για να ξεπληθεί όσο γίνεται καλύτερα, είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσω για αλλαγές νερού στο καινούργιο 600άρι που ετοιμάζω;;; ή θα μεθύσουν τα ψάρια μου;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να φυγει η μυρωδια μονο με νερο αμφιβαλω
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ξύδι μπορεί να γίνει κάτι , δοκίμασε πάρε 2-3 μπουκαλάκια ..
|
||||
|
||||
![]()
εβιβα θα σου λενε και φερε και κανα κοψιδι για να μην μας χαλασει
![]() περα απο την πλακα και εγω νομιζω οτι δεν θα φυγει..
|
||||
|
||||
![]()
χμμ θα δοκιμάσω και με ξύδι....
αυτό το οποίο δεν ξέρω είναι αν η μυρωδιά του βαρελιού σημαίνει ότι και το νερό θα μυρίζει και θα περιέχει κάτι βλαβερό;;; |
|
|||
|
|||
![]()
στις στέρνες στην Μάνη για απολύμανση του βρόχινου νερού ώστε να είναι πόσιμο, έβαζαν ένα μικρό κομμάτι ασβέστη και τσίπουρο ή ούζο. Καθάριζε το νερό και έδινε μια πολύ καλή γεύση για γενιές και γενιές.
|
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε να το αφησεις στον ηλιο να ξεραθει καλα και μετα ξανα προσπαθεις με ξυδακι μπολικο και αρκετο νερο
το τσιπουρο οπως και η δικη μας ρακι εχουν εντονη μυρωδια και δεν φευγει ευκολα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός νερού-Όλα σε ένα | JimiDS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-12-07 15:55 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
Αλλαγες..... | GFON | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-02-06 09:19 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΟΣ | giannak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-07-04 20:01 |