|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τσιμπησατε απο τον ποδοσφαιρικο τιτλο...την πατησατε
![]() Για γαριδες προκειται. CRS vs CBS (Bee). Mετα απο γρηγορη μετατροπη του 24λιτρου σε μαλακου/οξινου νερου με τυρφη και ξερα φυλλα, και μετα απο 4 ωρες προσαρμογη, σας τις παρουσιαζω: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Ολυμπιακος θα νικησει!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πανεμορφες!!! Να σου ζησουν! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ouououououuστ προδοτη!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα λευτα φιλε μου!!! Πραγματικα ειναι κουκλες!! Το σαλιγκαρι που φενεται τι ειναι????
|
|
|||
|
|||
![]()
Χα χαχαχα, Τσιλογιαννακο , πηγα να παρω ενα φυτο που εψαχνα και δεν αντεξα..ανθρωπος ειμαι κι εγω. Λυγισα, δεν ειμαι κι απο σιδερο
![]() ![]() Ενταξει παντως, εφερα το 24 αρι στα μετρα τους, θα βολευτουν εκει και μεχρι να γεννησουν θα τους φτιαξω ενα 60αρι ωστε να χωρισω και τις 2 ρατσες για να μην εχω υβριδισμους. ![]() ------------ Το σαλιγκαρακι ειναι bumblebee nerite. |
|
||||
|
||||
![]()
Πώ πω πολύ όμορφες!!!
Εμένα πάντως μου άρεσαν πιο πολύ τα παόκια!!!! Αν υβριδίσουν τι θα βγεί??? Απόλλωνας Καλαμαριάς???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα υβριδια τους ειναι ομορφα και με αυτο τον τροπο βελτιωνονται και τα grades αλλα θα πρεπει να ξερεις τι κανεις και να αφιερωσεις χρονια και αμετρητες αναπαραγωγες για να εχεις τα πρωτα καλα δειγματα. Εγω δεν ειμαι γνωστης οποτε θα τις χωρισω.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι επικινδυνο να υβριδισουν τωρα που ειναι μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα ρε απιστευτε τυπε προχτες αλλα ελεγες.Ποτε προλαβες? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ειναι αυτα βρε Δημητρο..αμα θες , ολα γινονται.
![]() Μολις εφτασα σπιτι, τις εβαλα για προσαρμογη και ξεστησα το 24αρι (ξανα). Εβγαλα ο,τι ασβεστολιθικο υπηρχε και ανοιξα την οσμωση. Τυρφη στο φιλτρο, ξερα φυλλα και αλλαγη νερου 80% με Α/Ο. Εβγαλα και οσες red cherry μπορεσα να πιασω. Μετρησα το νερο στη σακκουλα και ηταν ΡΗ 6,5 (Στο καταστημα μου ειπαν οτι τις εχουν σε ΡΗ 7 ![]() ![]() ![]() Ελπιζω οτι θα πανε καλα και δεν θα εχω απωλειες. Απο το χρωμα τους φαινεται οτι τους αρεσουν οι συνθηκες. |
|
||||
|
||||
![]() κι εγω αυτο λεω ο Ολυμπιακος θα νικισει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|