|
|
||||
|
||||
![]()
πριν απο λιγο γυρισα σπιτι ..παω να δω τα ψαρακια και τι να δω ...στο ενυδρειακι του μονομαχου στην επιφανεια (εικονα 1) φυσαλλιδες...χαρηκα ..νομιζω οτι ειναι φωλια ...τα κακα νεα ειναι οτι μεχρι να μεταφερθει στο 25λιτρο(το απογευμα)η φωλια (αν οντως ειναι )θα παει στραφι καθως δεν μπορει να αξιοποιηθει...τουλαχιστον το ειδα και αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, φωλιά είναι.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και μενα την εκανε .... μηπως ψαχνεται;;;
|
||||
|
||||
![]()
η αναπαραγωγή τον μονομάχων είναι πολύ πολύπλοκο θέμα παραγωγή ινφουσορια αρτεμιας πολλά μικρά ενυδρειακια για τα μικρά πάνω από 50 πόντους ενυδρείο για να ζευγαρώσει δεν είναι τόσο απλό
πλατύ που έχεις το μονομάχο ??? δεν τον έβαλες ακόμα στο 25 ri κανόνισε θα πιάσω το μαστίγιο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε εχω τα ξιφοφορια ακομα μεσα....το απογευμα θα τα δωσω...και θα τον βαλλω μεσα....δεν ειπα εγω οτι θελω να τους αναπαραξω //παντως και το οτι εκανε φωλια ειναι καλο σημαδι
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι
φυσικο ειναι να κανει σε οτι νερο και να τον εχεις και με γκαπι που τον ειχα παλια ( δεν ηξερα ) εκανε φωλια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ναμαι και εγω | water | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 22-07-09 19:29 |
προβλημα με φωλια | giannio1976 | Bettas | 2 | 02-05-08 11:30 |
μη χαλασω τη φωλια...... | TIGER14 | Bettas | 1 | 09-09-07 19:56 |
ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ | ΡΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Bettas | 8 | 25-11-04 00:02 |
Φωλια betta | mpampis | Bettas | 20 | 02-08-04 01:20 |