|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα που εκανα αλλαγη νερου καθω αδιαζα το ενυδρειο με ενα λαστιχο ρουφιξε μαζι και ενα μικρο ψαρακι
![]() ![]() ![]() ![]() Υπαρχει περιπτωση να ζησει?Μπορω να κανω κατι?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το καημενουλι....Μαλλον τραυματιστηκε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βάλεις πίσω στο ενυδρείο γιατί του δίνεις μεγαύτερο στρες τώρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις πολλα..
αν και νομιζω οτι θα συνελθει, ειναι το σοκ ισως... γιαυτο αλλη φορα εξτρα κομματι λαστιχο με ενωτηρα λαστιχου απτη μια και απτην αλλη σιτουλα δεμμενη με tire-up.. θα ανεβασω φωτο το βραδυ να δεις τι εχω κανει εγω για να αποφυγω κατι τετοιο.. |
|
||||
|
||||
![]()
σου απαντησε ο χρηστοςπ,και ολα θα πανε καλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε το από την γεννήστρα και ξαναβάλτο στο ενυδρείο. Το στρεσάρεις περισσότερο στην γεννήστρα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτω πισω εχω ρουφιξει πολλα απο απροσεξια
για τη ψαρι μιλαμε ???
|
||||
|
||||
![]()
Για εναν μικρο αρλεκινο αλλα ειναι κριμα ρε γ........ το!Το ψαρακι οσο παει συνελχεται το εβγαλα απο την γενιστρα αλλα καθεται ακομα κατω!!στο λαστιχο δεν εχει βαλει τουλι μπροσα γιατι ηθελα να ρουφηξω κατι πολυ μικρα φυλαρακια απο ενα φυτο που ηταν στην επιφανεια!Εχω τυψεις τωρα........
![]() ---------------- Τωρα εχει αρχισει και κολυμπαει μαζι με το κοπαδι αλλα κολυμπαει με το σωμα προς τα πανω και την ουρα κατω σαν βουλιαζει και να προσπαθει να ανεβει στην επιφανεια! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @@nikos@@ : 02-02-10 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο να ηρεμησει ... θα επανελθει! Τρομαξε ... απλα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταλληλη στιγμη για μετρησεις | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-03-08 09:36 |
Aκομα Μια Μεγαλη Στιγμη...... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-07 19:26 |