|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα οπως θα δειτε στις χαλια φωτο ( τωρα εκανα ενα καθαρισμα και ειναι θολες )
εχω 4 carydoras 2 θυλικα και 2 αρσενικα τα θυλικα τα βλεπω με πολυ φουσκωμενες κοιλιες.... ειναι επιδη εχουν αυγα και θελουν να γεννησουν η ειναι το φυσικο τους??? ξερω οτι τα θυλικα ειναι πιο μεγαλα και πιο φαρδια αλλα επιδη ειναι σχεδον διπλασια ρωταω....
|
||||
|
||||
![]()
Αν και οι φωτογραφίες είναι χάλια θα προσπαθήσω.
1η υπόθεση (και καλή) Τα corydoras εφ'οσον είναι μεγαλύτερα και με μεγάλες κοιλιές έχουν αυγά. 2η υπόθεση (και κακή) Τα Corydoras σου είναι άρρωστα......δεν το νομίζω. ΥΓ. Τα καρυντόρας σου τα ταϊζεις κάρυ ή καρύδια ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mα τον κερατά, περιμένω από χθες να μου απαντήσει στην μπηχτή που του έχωσα αλλά με γράφει.
Τσάμπα περιμένω ε ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras.τι εχει?? | Gojoy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-05-09 10:49 |
μια ερωτηση σχετικα με τα corydoras | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 28-09-06 17:14 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |
Corydoras XXL... | X_nikolas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 31-07-04 22:30 |