|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω πάρει ένα χελωνάκι νερού.Την τελευταία μια εβδομάδα όμως κατι παράξενο συμβαίνει.Ας αφήσουμε οτι την περισσότερη ώρα του την περνάει έξω απο το νερό και κοιμάται,μερικές φορές οταν βρισκεται εξω απο το νερο και δεν κοιμαται εχει το ενα ματι κλειστο και το αλλο ανοιχτο!Αν το σπρωξω και πεσει μερα στο νερο,θα το ανοιξει αλλα με κοπο.Βαζω κατι ειδικες σταγονες με το βαμβακι στα ματια του,που μου εχουν δωσει στο πετ σοπ.Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?Παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γιατι ανησυχω πολυ για το χελωνακι μου.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μάτι του είναι πρισμένο?Δοκίμασε να βρέξεις ένα μπαμπάκι με χαμομύλι και να καθαρίσεις με μαλακές κινήσεις το μάτι της.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κανω αυτο τουλαχιστον 2 φορες τη μερα και μαλιστα με κανονικο φαρμακο που μου εδωσαν στο πετ σοπ,που μαλλον θα ειναι πιο αποτελεσματικο.Μηπως ξερεις καποια αλλη θεραπεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλώριο βάζεις στο νερό του?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!!
------------------------- ναι,βαζω ενα καπακι σε καθε αλλαγη(αλλαζω νερο καθε μερα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη water_turtle_lover : 24-01-10 στις 17:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Ph πέφτει χαμηλότερα απο κεί που κλείνει ο ph controller | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 22-10-08 20:39 |
Το CO2 πρέπει να κλείνει το βράδυ οπωσδήποτε; | STAMATIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-10-08 23:57 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Άλατα σε χελωνάκι... | John T | Άλλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |