|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους μετα απο αρκετες βδομαδες σημερα το πρωι βρηκα στ ενυδρειακι μου γυρω στα 13 μωρα ξιφοφορακια ...αμεσως(δεν ξερω αν ειναι και σωστο_)πηρα την μαμα και τον μπαμπα και τους εβαλα στο 125 προσωρινα για να μην τα κατασπαραξουν....μαλλον τα μικρα βγηκαν χτες οποτε σημερα ταισα με σκονη φυλλαρακι(το ετριψα ο ιδιος)και ετρωγαν...τι κανω...βοηθηστε...ειναι η πρωτη γενα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια!!!
Συμμερίζομαι τη χαρά σου γιατί θυμάμαι και τη δική μου αντίδραση την πρώτη φορά που είδα μικρά στο ενυδρείο μου! Δεν υπάρχει λόγος πανικού! Εγώ είμαι της άποψης να αφήνουμε την φύση να πάρει το δρόμο της, δηλαδή ενυδρείο με αρκετά φυτά (κερατόφυλλο για να ρουφάει νιτρικά) και κρυψώνες και δεν απομακρύνουμε τους γονείς! Έτσι επιβιώνουν οι πιο δυνατοί και μακροπρόθεσμα δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημα της ιχθυοφόρτισης!
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!νομιζω δε χρειαζονται κατι αλλο.και γω τριμμενη τροφη ταιζα,και καμια φορα ο αρσενικος βουτουσε κανα μικρο οποτε καλα εκανες και τον εβγαλες
|
|
||||
|
||||
![]()
Aντε επιτελους!!
![]() Να τα χαιρεσαι τα μικρουλια!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω...πσιτευω πως ενας απο τους παραγοντες που σωθηκαν αρκετα μικρα(αν και νομιζω για πρωτη γεννα ηταν πολλα...ναι λεω πολλα γιατι μετραω 20)ηταν η μπολικη egeria densa και η ντοματια στις οποιες κατεφυγαν τα μικρα....σκεφτομαι να αγορασω to http://www.swelluk.com/img/shop/orig...raMin-Baby.jpg να ταιζω τα μικρα...παντως εριξα λιγη τροφη και ετρωγαν με ορεξη...ελπιζω ολα να πανε τελεια..ποσες φορες να ταιζω την ημερα..??
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρακια
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ταΐζεις όσο πιο συχνά μπορείς και 5 κι 6 φορές την ημέρα από λίγο κι αν φτιάξεις φρέσκια αρτέμια, ακόμη καλύτερα. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά και μετά από λίγο καιρό, ψάξε για σκουλικάκια γκρίνταλ. Κουκλιά είναι, να σου ζήσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ετοιμασα ενα μπουκαλακι νερου(το μισολιτρο) για να ξεκινησω και γω αναπαραγωγη αρτεμιας...ομως ειδα οτι βαζοντας την αεροπετρα γινοταν χαμος....ειναι προτιμητεο μηπως να φτιαξω ενα του λιτρου>>??παντως τα ψαρακια πανε πολυ καλα...ανυπομονω να δω χρωματα.και φυσικα να δωσω σε καποιους....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλη περιμενα και αλλη γεννησε! | maiktr | Ζωοτόκα | 18 | 12-11-05 10:13 |
Γεννησε!!!! HELP | drakoulis | Ζωοτόκα | 8 | 04-11-05 09:58 |
ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! | hlias | Αναπαραγωγή | 7 | 09-02-05 15:17 |
Γεννησε το σαλιγκαρι.........? | ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-07-04 10:24 |