|
![]() |
#1 |
πως κολλαω το φοντο?
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σε ολους!εχω ενα φοντο για το ενυδρειο μου,αφισα εννοω!πως γινεται να την κολλησω καλα,γιατι μου κανει κατι λακουβες,κραταει αερα....ιδεες παρακαλω!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 6020
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω την κολαω με βαζεληνη και εχω βρει την ησυχεια μου. απλωνεις με μια πλαστικη σπατουλα στην αφησα τη βαζεληνη και μετα τη στρωνεις απεξω οπως βαζουν τα φιμε στα αυτοκινητα. πρεπει να ειναι καθαρα και δε θα τραβηξει αερα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε τσιχλα
![]() στα αυτοκολλητα σπας τις φουσκαλες του αερα με μια καρφιτσα.στα μη αυτοκολλητα κολλας με διαφανο σελοτειπ και τεντωνεις στις ακρες! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ την κολλάω με λαδάκι. Απλώνεις ελαιόλαδο ή άλλο λάδι στην αφίσσα με ένα πινέλο και την ακουμπάς στο κέντρο του τζαμιού.
Μετά με έναν χάρακα, πατάς δυνατά προς τις άκρες και σκουπίζεις το λάδι που βγαίνει με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αν δημιουργηθούν φυσσαλίδες παγιδευμένου αέρα (πολύ πιθανό), απλά τραβάς πατώντας τον χάρακα προς τις άκρες. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω που εβαλα μαυρο χαρτονι.... το κολησα με μαυρη μονοτικη ταινια.......!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
γεια σ αγγελε!! πεσ μ τπτ για το χρυσοψαρο μ
|
|
||||
|
||||
![]()
Έψαχνα τρόπο να κολλήσω αυτοκ/το βινυλίου ώστε να μην μένει εγκλωβισμένος αέρας και βρήκα το παρακάτω χρήσιμο:
http://www.digital-graphics.gr/advice.html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φοντο | border | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 02-01-10 16:12 |
Πως κολλαω τα τζαμια με την σιλικονη..?? | apolonistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 49 | 25-09-09 19:42 |
τι ακριβως ειναι το φοντο ενυδρειου? | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-09-09 17:07 |
Φοντο | iakovost | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 14-11-06 12:02 |
φοντο ενυδρειου | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-09-04 01:30 |