|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!!!
ελπιζω να ειστε καλα ολοι... σκεφτομαι τι ψαρια να βαλω στο 360λιτρα ενυδρειο που εχασα τα ψαρακια μου... εχω σκεφτει να βαλω 5-6 botia ( εχω 3 τωρα ) και να βαλω και 4-5 σκαλαρια + τις γαριδουλες που αντεξαν.... τι λετε??? αν εχετε καμια ενδιαφερον προταση μπορει να με βαλετε σε σκεψεις.... ![]() ![]() ![]() ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν πας για δίσκους.Τα λίτρα σου νομίζω κάνουν για ένα κοπαδάκι.
|
|||
|
|||
![]()
...αφου εχεις τα botia και θελεις να βαλεις κι αλλα,γνωμη μου να το πηγαινες πιο "βιοτοπικα".
![]() υ.γ....δες για "Κυπρινιδες" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τις Κυπρινιδες δεν τις ξερω καθολου σαν ψαρια, συμπεριφορα, τι φροντιδα θελουν και ολα τα σχετικα...
για τους δισκους το σκεφτηκα αλλα επιδη πρωτη φορα θα πρεπει να κρατησω ψαρια σε χαμηλες σκληροτητες εχω σκεφτει αν εφτιαχνα ενα ενυδρειο με σκαλαρια και αν ολα πανε καλα να κρατησω ενα ζευγαρι και να προσθεσω και 2-3 δισκους.... μιας και τεριαζουν μαζι αυτα... εξαλου το ενυδρειο το σκεφτομαι με ξυλα, ελαχιστα φυτα, και με μικρο φωτισμο... οποτε θα ειναι ετοιμο και για δισκους.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλή η σκέψη σου αλλά απο ότι έχω διαβάσει αυτά είναι και τα δυο κοπαδόψαρα και δεν είναι και τόσο καλό να τα έχεις σε μικρό αριθμό.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ είμαι της γνώμης οι δίσκοι με τους δίσκους μονο ....
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω για βιοτοπικο-γεωγραφικο νοτιοανατολικης ασιας με 6-7 botia αλλα τοσα Puntius denisonii (υπεροχες κυπρινιδες,με συμπεριφορα απροβληματιστη) και 1 ζευγαρι giand gourami η ακομα καλυτερα perl gourami...
Με ενα ph κοντα στο 7 εισαι σουπερ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Παρουσιαση Rio 100Lt (γνωμες και προτασεις) | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-10-09 16:43 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |