|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας.ειμαι καινουργιος εδω κ θελω τη γνωμη σας.εχω 60 λιτρα ενυδρειο με 1 ροζιφολια,1 εχινοδορο κ 1 ανουμπια.4 ινδιανακια,2 γατοψαρα,1 πλεκο,2 ρουμπι κλοουν,2 ραμιρεζους,1 οραντα καλικο,1 οραντα ρεντ καπ κ 2 γκουραμι(1 ντουορφ κ 1 περλ) ολα μικρου μεγεθους.εβαλα κ 3 γαριδες αλλα εξαφανιστηκαν.λενε οτι κρυβονται μεχρι κ μεσα στο φιλτρο(εξωτερικο).γνωριζετε κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλωςηρθες.Εχεις κανει πολυ λαθος ξεκινημα με 15 ψαρια σε 60 λιτρα.
Εχεις μπερδεψει μαλιστα κρυου νερου με τροπικα. Οταν λες πλεκο τι εννοεις? Πλεκο τα ονομαζουν τα μαγαζια συνηθως. Εχει και "πλεκο" που φτανουν τα 40 εκ. Το ενυδρειο εστρωσε??? Αυτα και πολλα αλλα πρεπει να τα διαβασεις εδω μεσα για ενα σωστο ξεκινημα! Καλη τυχη!
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε!!!
εχεις κανει πολυ ασχημη αρχη...αλλα πολλοι ετσι ξεκινησαμε... πρεπει να αποφασισεις τι ενυδρειο θελεις να κανεις και να δωσεις τα περισσοτερα..ισως και ολα τα ψαρια σου.. ξεκινα διαβαζοντας τα υπομνηματα για να καταλαβεις πως στηνεται ενα ενυδρειο σε γενικες γραμμες... καλο διαβασμα!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.τα ψαρια δεν τα πηρα αυθαιρετα,αλλα με την προταση του εμπορου.μιλαω κ για την ποσοτητα.λετε να μου προτεινε αλλ' αντ αλλων?θα το εκτιμουσα αν με συμβουλευατε ποσα κ ποια απ τα ψαρακια μου να κρατησω.πρωτιστως με ενδιαφερει η υγεια κ η "καλη ζωη" τους κ οχι το γεματο ενυδρειο.ευχαριστω κ παλι.(το ενυδρειο ειναι στρωμενο)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να υποθεσω πως δεν εχεις στρωσει το φιλτρο ... ποσο καιρο "τρεχει" το ενυδρειο??
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο φιλε δουλευει απο Οκτωβρη κ ειχα μονο μια απωλεια απο ασθενεια.νομιζω οτι το εστρωσα καλα.ευχαριστω.κ τι θερμοκρασια λετε να εχω συμφωνα με τα ψαρια που εχω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδες | Αλεξανδρος Κοντος | Γαρίδες | 5 | 16-10-08 23:06 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
γαριδες | τονυ | Γαρίδες | 1 | 15-08-07 16:48 |