|
![]() |
#1 |
Φεγγαρόπετρα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Από το pangea που πήραμε το χαλαζιακό , πήραμε με τον zipo και κάτι πέτρες που μας τις ονόμασε φεγγαρόπετρες, και είπε ότι είναι κατάλληλες για ενυδρεία..
τι παίζει με αυτές και ποιοα η διαδικασία εισαγωγής τους(πλύσιμο κλπ) εαν και εφόσον είναι κατάλληλες? |
|
Εμφανίσεις: 3495
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αλλάζει κάτι! Κλασικές διαδικασίες, καυτά νερά κλπ. Αυτή που είναι γεμάτη τρυπούλες δε λές;
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,εγώ έριξα πάνω της άκουα φόρτε και άφρισε σαν τρελό!είναι επειδή δεν έχει πλυθεί ακόμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτές με τις τρυπούλες....
εγώ σκοπεύω να την πλύνω πολύ καλα με καυτό νερό και να την αφήσω και μερικες μέρες σε μια λεκανίτσα να στρώσει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η σύστασή της (ασβεστολιθική) δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως το αίμα νερό δε γίνεται, έτσι και ο ασβεστόλιθος δε γίνεται χαλαζίας! Έχεις κάνει μήπως αλχημιστής; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι είναι επειδή είναι ασβεστολιθική!
|
||||
|
||||
![]()
Ποιός θέλει τις δικιές μου? Δε θα τις χρησιμοποιήσω λοιπόν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου..... και μας είπε οτί δεν ήταν ασβεστολιθικές....
ευτυχώς η δικιά μου ήταν τόσο μικρή που δεν μου τη χρέωσε... Αν και 0.38 ευρώ το κιλό ήταν... δε βαριέσαι... ακόμα ένα διακοσμιτικό στη βεράντα.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- όχι δεν ενοούσα κάτι χημικό ή ουσιώδες με το να στρώσει.... ήταν σχήμα λόγου.... ![]() ![]() ![]() Αμα το ξέραμε οτι ήταν ασβεστολιθικές.... Παραπληροφόρηση.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλέξης6 : 07-11-09 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|