|
![]() |
#1 |
ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ / ΝΕΟ ΜΕΛΛΟΣ
![]() Αξιολόγηση:
![]() ΧΑΙΡΕΤΕ,
ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΙΣ "ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ" ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 98 LT ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ, ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ" ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ" ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ (SHIBUKIN - ORANDA - BLACK MOOR) ΟΠΩΣ ΚΑΙ 2 ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙΑ, 5 GUPPY ΚΙ 1 "ΓΛΥΦΤΗ". ΣΥΝΟΛΙΚΑ 14 ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 1 ΜΗΝΟΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ "ΧΑΣΕΙ" ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 4 ΨΑΡΑΚΙΑ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΧΕΛΙΚΑ - ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΝΕΚΡΑ (ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ) Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΕΚΡΑ (1 ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙ). ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΑ Η ΕΚΔΟΡΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ "ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ" ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΟΥΛΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΤΟ "ΡΑΧΙΑΙΟ" ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .... ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.. ΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ "ΜΠΛΕ" ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ (ΜΑΛΛΟΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ. (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ ![]() ΦΙΛΙΚΑ rainmaker |
|
Εμφανίσεις: 8212
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Αν κατάλαβα καλά δεν έστρωσες το ενυδρείο σου. Οι θάνατοι σου μάλλον οφείλονται στην αμμωνία. Καλό θα ήταν να κάνεις τις ανάλογες μετρήσεις και να διαβάσεις στο φόρουμ για στρώσιμο ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου και οπως σου ειπανε οι θανατοι μαλλον οφείλονται στην αμμωνία
![]() δεν θα ειναι μαλλον στρωμένο το φίλτρο.. ![]() διαβασε τα υπομνήματα θα σε βοηθήσουν πολυ.. ![]() και θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία γιατι ειναι σαν να ''φωνάζεις'' |
|
|||
|
|||
![]()
συγνώμη για τα κεφαλαία ( απο συνήθεια )
ευχαριστώ για τις απαντήσεις - θα check την αμμωνία στο ενυδρείο - ελπίζω να μην "χάσω" κι άλλο ψαράκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε
![]() μαλλον δεν εστρωσες καθολου το ενυδρειο σου...και κατα την γνωμη μου εβαλες πολλα ψαρια τα οποια δεν ταιριαζουν μεταξυ τους. |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεσαι αμεσα υγρα τεστ για αμμωνια νιτρωδη και νιτρικα. να ξερεις σε ποια φαση του στρωσιματος εισαι...απο εκει και περα εφοσον εχεις καλες μετρησεις η τις κρατας καλες με τις αντιστοιχες αλλαγες νερου..αρχιζεις και διαβαζεις τα υπομνηματα και τα προφιλ των ψαριων που εχεις. θα δεις οτι ειναι αταιριαστα μεταξυ τους και τα προβληματα θα συνεχιζονται. οποτε θα πρεπει να αποφασισεις τι ειδους ενυδρειο θελεις και να κανεις τις απαραιτητες αλλαγες. ετσι μονο θα τα καταφερεις...
καλως ηρθες! υ.γ. η αλλη λυση ειναι να δωσεις ολα σου τα ψαρια ωστε να μην κινδυνευουν και αφου ριξεις αρκετο διαβασμα να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δολομιτης, φιλος ή εχθρος? | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-08 12:12 |
Ενας φιλος εφυγε... | γαυρος | Greek Aquarist's Boards | 47 | 18-02-07 00:40 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Riccia fluitans -φιλος ή εχθρος ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-04 23:15 |