|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια απορια....ολα τα φωτιστικα γραφιεου κανουν για ενυδρεια ή πρεπει να προσεξουμε κατι?????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θεωρητικά πιστεύω πως κάνουν εάν δεν έχουμε ενυδρείο απαιτήσεων, Προσωπικά θα πρόσεχα τα βάτ, μιας και το θέλεις για μικρό ενυδρείο μάλλον. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην γύρει η λάμπα πολύ κοντά στο νερό, γιατί δεν έχει σχεδιαστεί να λειτουργει σε συνθήκες υγρασίας. Μην βραχυκυκλώσει....
|
||||
|
||||
![]()
απλως σκεφρομαι (αν γινεται τελικα με τετοιο φωτιστικο) να φτιαξω και ενα 40αρι που εχω κοψει τα τζαμια και το εχω παρατησει γιατι απλα δεν εχω καμια ιδεα πως να φτιαξω φθηνο diy καπακι και επιπλεον μου αρεσαν και οι κιχλιδες οποτε παμε και για ενα μεγαλο
![]() παντως αν τελικα γινεται θα γινω και κατοχος μονομαχου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν μιλάς για μικρο ενυδρείο δες αυτό http://global.ebay.com/11W_BA_Free_A...415998538/item
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ καλή τιμή! Θα σου έλεγα να το χτυπήσεις αλλά μάλλον είναι μικρό για τα λίτρα σου!
|
||||
|
||||
![]()
με 11 watt παει στα 0,2/λιτρο....εγω εχω ενα με 2 λαμπες στα 9watt η καθεμια....οποτε παμε στα 0,45....
θα κανει δουλεια για τα φυτακια η θα μου πεθανουν ολα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |