|
![]() |
#1 |
efkeria sto carefur
![]() Αξιολόγηση:
![]() kalispera ke apo emena ke signomi pu den grafo ellinika giati den ipostirizi to pc mou
agorasa ke ego apo to carefur prin 1 ebdomades ena enydrio 120l mazi me to epiplo tou 49euro(i timi tou kanonika itan sto rafi 149euro omos malon exun kani lathos sto barecode kai to exun 49euro) pistebo pos ine poli kali timi ke opios prolabi.to sabato pige ke enas filos mou kai akoma to exun stin idia timi 49 euro |
|
Εμφανίσεις: 5148
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα και από εμενα και συγγνώμη που δεν γράφω ελληνικά γιατί δεν υποστηρίζει το pc μου
αγόρασα και εγώ από το carefur πριν 1 εβδομάδες ένα ενυδρείο 120l μαζί με το έπιπλο του 49euro(η τιμή του κανονικά ήταν στο ράφι 149euro όμως μάλλον έχουν κάνει λάθος στο ευχάριστο για το link ------------------------- στην καβαλας το πήρα αλλα πιστεύω πως σε οποιο και να πας θα το βρείς στα 49euro γιατί το "βαρεκοδε" είναι ido για όλα τα carefur. any έχει και φίλτρο και θερμοστάτη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1973 : 26-10-09 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο λεει τπτ?η ειναι για τον καδο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα όμως που εγω το πήρα από τη Π.Ραλλη και το πλήρωσα 139!
Μόνο στην καβάλας πρέπει να έχει τόσο!Την προηγούμενη Δευτέρα το πήρα από εκεί και 2 φίλοι το πήραν 49 από Καβάλας! ![]() Δε θες να ξέρεις πως νιώθω! Εχω πάρει τα κεντρικά και περιμένω απάντηση τους.Αλλιώς.......στην προστασία καταναλωτη καταγγελία κτλ. Εσύ πότε το πήρες?Μέρα και ημερομηνία.Με ενδιαφέρει για να τους την πω. Σε παρακαλώ θα μου κάνεις μεγάλη χάρη!Γιατί ο πωλήτής στη Π.Ραλλη μου έλεγε κάτι π......ιές! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα κεντρικά γιατί τα πήρες? Να δουν οτι είχαν κάνει λάθος και να σου ζητήσουν τα επιπλέον λεφτά απο την πρώτη αγορά? Αφού στο ράφι έχει την τιμή 139¤..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- η τιμή του είναι 139 euro στο ράφι όμως πιστεύω πως έχουν κάνει λάθος στο "βαρεκοδε" και η ταμειακή το χτυπάει 49euro. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1973 : 27-10-09 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
όσο αφορά την ποιότητα του φίλτρου αλλα και γενικός όλο το ενυδρείο , δεν μπορώ να έχω γνώμη γιατί είμαι άσχετος και τώρα ξεκινάω τα πρώτα βήματα .χωρα προέλευσης λέει πορτογαλία αν αυτό λέει κάτι
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.. σε ποια περιοχη? εχει μεσα φιλτρο κτλ??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντλία για Φιλτροκουτο Carefur | haf_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-09 17:21 |
περι carefur | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-11-05 15:16 |