|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
kalispera paidia, thelo na kano mia erotisi,giati kanis den mou exi apantisi akoma ksekathara. lipon ftiaxno ena enidrio 250 litra kai thelo na ballo mesa diskous , i aporia mou ine an mporo mesa na balo gourami kai skalaria. exo se ena allo enidrio kamia 60 litra,3 gourami ki einai poli isixa, to ena apo ayta ine ki arketa megalo se megethos.to thema ine an teriazoun. kai an oxi giati???
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν άλλα είδη ψαριών που μπορούν να συνυπάρξουν με δίσκους αλλά δεν μπορεί να είναι γκουράμι και σκαλάρια.
Ένας βασικός λόγος για να μην βάλεις σκαλάρια είναι ότι είναι πολύ λαίμαργα και θα τρώνε γρήγορα την τροφή. Τα γκουράμι δεν ξέρω αν αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες που αγαπάνε οι δίσκοι,αλλά αυτός δεν είναι και ο μοναδικός λόγος. Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με ενυδρεία,αλλά προτού ασχοληθείς με τους δίσκους θα σου πρότεινα να διαβάσεις αρκετά πρώτα για αυτούς για να μπορείς να τους ευχαριστηθείς χωρίς προβλήματα στο νέο ενυδρείο που ετοιμάζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να κανεις τετοιες ερωτησεις συμπεραινω οτι εισαι νεος στο χομπυ.
Προτεινω να ασχοληθεις πρωτα με καποιο πιο ευκολο ειδος που ζε σε παρομοιες συνθηκες (πχ σκαλαρια) και μετα το ξανασυζηταμε. Και οταν ερθει εκεινη η ωρα, ξεκινα με μεγαλυτερο ενυδρειο απο 400 λιτρα γιατι θα σε κουρασει το μικρο.
|
||||
|
||||
![]()
οχι να μη τα βαλεις μαζι........
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκουραμι ειναι πολυ κινητικα για τους Δισκους και θα τους στρεσαρουν!Ενυδρεια με Δισκους και αγγελοψαρα εχω δει,αλλα προσωπικα δεν θα εβαζα μεσα σε ενυδρειο με Δισκους ποτε αγγελοψαρα,αποψη μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να βάλεις και σκαλάρια αλλά σε μεγάλο ενυδρείο 600λίτρα+
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Πρόβλημα με δίσκους | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 15-01-08 13:55 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Που θα βρώ πληροφορίες για δίσκους? | AXEL | Δίσκοι | 6 | 14-05-07 10:43 |
140 λίτρα για δίσκους;;; | george140 | Δίσκοι | 13 | 05-04-06 21:16 |