|
![]() |
#1 |
πως αλλαζω νερο στο ενιδριο??
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας μπορει να ακουστει χαζη ερωτηση αλλα ειμαι τελιως αρχαρια.εχω εναν μονομαχο 3 μερες τωρα (σε γυαλα το ξερω οτι ειναι κακο μολις βρω λεφτα θα του παρω ενιδριο) και πρεπει να του αλλαξω το νερο.μπορει καποιος να μου εξιγησει πως θα το κανω χωρις να τρομοκρατησω τν μικρο?
|
|
Εμφανίσεις: 7669
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά.
Αφού μιλάς για γυάλα, τότε είναι πολύ απλό! Πιάνεις ένα μεγάλο φλιτζάνι ή ένα ποτήρι και αδειάζεις όσο νερό θέλεις να αδειάσεις (όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα) και στην συνέχεια με τον ίδιο τρόπο το γεμίζεις πάλι! ![]() Φυσικά δεν ξεχνάς να βάλεις αντιχλώριο ώστε να εξουδετερώσει το ψλώριο που99,9% θα υπάρχει στο νερό του δικτύου! Αυτά... ελπίζω να βοήθησα. ¶ντε και εύχομαι να βρεις σύντομα λεφτά να του αγοράσεις ένα ενυδρειάκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το τάισμα εξαρτάται από το μέγεθος του ψαριού και την ποσότητα του φαγητού που δίνουμε!
¶ρα θα σου προτείνω αυτό που κάνω εγώ στο ενυδρείο μου... 2 φορές την ημέρα τάισμα αλλά μικρές ποσότητες. Και μία φορα την εβδομάδα νηστεία! ![]() ¶λλωστε στην φύση τα ψάρια δεν βρίσκουν κάθε μέρα φαγητό να φάνε...! Πάνως θα δεις και μόνη σου πόσο φαγητό πρέπει να δίνεις...θα καταλάβεις... δες να το τρώει σε περίπου 1-2 λεπτά ώστε να μην μένουν υπολείματα και επιβαρύνουν τοι νερό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ω μαλιστα..εφχαριστω πολυυ..να το αφινω δλδ μια μερα νηστικο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μία μέρα ανά βδομάδα/10 μέρες νηστικό τελείως!! Μην ανυσηχείς τπτ δεν παθαίνει! Καλό του κάνει γιατί θα ψάξει να βρει ότι έχει μείνει στον βυθό και θα το φάει!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
Ποσο συχνα να αλλαζω το νερο? | bluefish | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-09-06 14:50 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |