|
|
||||
|
||||
![]()
kalispera exo s'ena enidreio 2 convict. mporei kapoios na mou pei poio einai to thiliko k poio to arseniko? exo tin entiposi oti to pio megalo einai to arseniko alla tha ithela k tin gnomi sas os pio empiroi apo mena!!!
euxaristo ek ton proteron!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου,ειχα και εχω convict και πρωτη φορα βλεπω τοσο περιεργα χρωματα σε convict,,,
υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι και αρρωστα,δεν ξερω στα σιγουρα αλλα μπορει να ειναι..... ![]() οσο για των διαχωρισμο του φυλλου να ξες,,,οτι το θυληκο εχει μια χρυση σταμπα στην κοιλια.. δεσ και εδω περισσοτερες πληροφοριες http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ofasciatus.htm
|
||||
|
||||
![]()
euxaristo file gia tin amesi sou apantisi!
den nomizo pantos na einai arosta. mia xara mou simperiferonte. k trone k skavoun oli tin ora genikos ta vlepo arketa drastiria. oso gia tin onomasia tous mou ta exoun pei os Marble Convict. mipos gnorizeis file mou gia na genisoun auta ta eidi prepei na kano kati? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μη γραφεις greeklish .ειναι στους κανονεςτου φορουμ.ευχαριστω!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ok συγνωμη... συνηθεια βλεπεις..
![]() Να πω κ κατι ακομα. Πριν τα παρω ηταν σε ενα ενυδρειο μαζι με κατι oscar και μου ειπανε οτι εκει ειχαν κανει δυο γεννες αλλα τα ετρωγαν τα oscar (λογικο). Κ ετσι τα πηρα εγω.. ομως εδω και 2 μηνες που τα εχω το μεγαλοσωμο ολη την ωρα σκαβει κ το αλλο απλα περιπλανιετε... ![]() Γι αυτο ρωτησα αν πρεπει να κανω κατι για να βγαλουν γεννα |
|
||||
|
||||
![]()
εγω οταν τα πρωτοαγορασα ηδη μεσα σε 1 μηνα ειχε γινει η ζημια
![]() ![]() και εχω φτασει τωρα να εχω 15 convict μπηκες στο σαιτ που σου εδωσα...?? εχεις τελικα ζευγαρι..?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
OSCAR KAI CONVICT | apolonistis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 12-02-09 19:35 |
convict | KOKOBAS | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 22-03-08 19:53 |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CONVICT!!!!!! | ASCCO1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 20-12-03 22:19 |