|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ότι και να έχω κάνει δεν έχω καταφέρει να την ξεφορτωθώ ας την εκμεταλλευτώ!
Πείτε μου σας παρακαλώ τι μου προτείνετε από αλγοφάγα ψαράκια ή ασπόνδυλα ώστε να τα βάλω μέσα στη φάρμα. Υπόψιν το ενυδρείο είναι γύρω στα 30 λίτρα καθαρά.
|
|||
|
|||
![]()
Στα 30 λιτρα δεν εχεις επιλογες για sae ή αλλα αλγοφαγα.
Μονο οι γαριδες red nose ξερω οτι τρωνε τριχοειδη, ακομα και bba αλλα ειναι λιγα τα λιτρα και θες πολλες για να ελεγξουν το προβλημα (αν το ελεγξουν..) Για μενα η μονη σωστη λυση ειναι αφαιρεση τακτικα με το χερι και διορθωση των παραμετρων που την προκαλουν.Και υπομονη, ισως παρει καιρο να την ξεφορτωθεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Για red nose σκεφτόμουν κι εγώ συνονόματε, θυμάμαι που είχες αναφερθεί σε αυτές, το θέμα είναι που τις βρίσκω όμως, πάλι από Γερμανία;
|
||||
|
||||
![]()
παιδια και με εμενα με ενδιαφερει το θεμα .στην αρχη νομιζα πως ηταν μοσσ που κοπηκε και μεγαλωνε αλλα τελικα ειναι αλγη.καμια λυση?εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων.η αλγη βγαινει κυριως πανω στα φυλλα των φυτων και ειναι τριχοειδη !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....απο κυκλοφορια πως παμε?Τι φιλτρο εχεις?CO2 ?
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω φιλτρο 900 l/h και εχω diy co2 .απο φωτισμο 1 λαμπα 15 W και η φωτοπεριοδος ειναι 13 ωρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
και CO2 έχω και φωτοπερίοδο δοκίμασα και ελαχιστοποίηση φώτων δοκίμασα αλλά η ρουφ1@#% δεν λέει να φύγει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φόρμα για καλύτερη διάγνωση ασθενειών | accnt | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 24-11-06 09:10 |
φόρμα για καλύτερη διάγνωση ασθενειών | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 24-11-06 01:10 |
Καταπολέμηση πράσινης άλγης. | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-05-06 07:44 |
Tριχοειδής Άλγη... | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-04-05 17:16 |