|
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα αυτο στο ιντερνετ ειναι σωστο ??? angelfish_gender_w1200.jpg
|
||||
|
||||
![]()
στο δικο μου ζευγαρι δεν ισχυει το πρωτο...ισχυει το δευτερο (μικρη η διαφορα βεβαια)..δεν ισχυει το 3ο..(και τα 2 εχουν "smooth")..και ισχυει το 4ο...(αλλα θα πρεπει να ειναι σε φαση αναπαραγωγης για να γινει αντιληπτο)
φυσικα μιλαω για ενα και μονο ζευγαρι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=panos-alex/polis;372730]πρωτο... ..δεν ισχυει το 3ο..(και τα 2 εχουν "smooth")..μιπωσ ενοει οτι τα αρσενικα εχουν παρακλαδια στα πτεριγια τους ??? το αρσενικο λεει φορκεντ και το θυλικο σμουθ δεν ειμαι και πολυ αγγλομαθης
|
||||
|
||||
![]()
Forked σημαίνει διχαλωτό και smooth σημαίνει λείο,με άλλα λόγια οτι δεν διακλαδίζεται όπως συμβαίνει στο αρσενικό.
|
||||
|
||||
![]()
για να επανελθω...στην περιπτωση μου το θηλυκο female εχει forked front fin ...βεβαια το ειδος του ψαριου ειναι high fin αλλα απο τα οσα γραφτηκαν σιγουρα παρατηρηται και το αντιθετο>>
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα δεν θεωρω τα πτερυγια κανενος ειδους κιχλιδας (μαζι τα σκαλαρια και οι δισκοι) ως τον ιδανικο τροπο σεξουαλικου διαχωρισμου των ατομων. Κατα την αποψη και την εμπειρια μου, μονο παρατηρωντας τα αναπαραγωγικα τους οργανα μπορεις να πετυχεις ακριβη σεξουαλικο διαχωρισμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα κοιτάτε κυρίως το 4 , το αρσενικο εχει κατι σαν μυτιτσα (οπως ειναι στη φωτο) ενω το θηλυκό εχει τρυπούλα
![]() σχεδον ισχυει και για το 3, αλλα 1 , 2 (κεφαλι και σωμα) εκει τα πραγματα ειναι δυσκολα και ως πασης αδυνατον να ξεχωρησεις αρσ - θηλ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετακομιση -ανακαινηση -και αποχωρισμος | harris samos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 15-02-10 13:41 |
Βιαιος αποχωρισμος | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-10-08 10:52 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Αγγελοψαρα | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 07-11-05 00:08 |
Pterophyllum scalare - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 20:07 |