|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερινες μετρησεις στο ενυδρειο μου με δυο εταιρειων υγρα τεστ μου δινουν ΚH 4 Gh 7 και ph 7,6,ειναι λογικες τιμες αυτες η κατι τρεχεϊ?Το ενυδρειο ειναι 400 λιτρα περιπου καθαρα και στο ενα φιλτρο εχω τυρφη
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, αν και η τύρφη χαμηλώνει το PH και την σκληρότητα του νερού.... αν και δεν μας γραφεις την ποσότητα της τυρφης και καθε πόσο την αλλάζεις με καινούργια η ανθρακικη και ολική σκληρότητα μου φαίνεται πολύ χαμηλη...μετράς με υγρα ή στικ?
|
||||
|
||||
![]()
Επισης μεγαλο ρολο παιζουν και οι τιμες που υπαρχουν στο νερο πριν απο την οποιαδηποτε επεξεργασια με τυρφη η οποιοδηποτε αλλο παρασκευασμα! Αν μας πεις τις τιμεσ του νερου οπως ερχονται απο την βρυση χωρς καμια επεξεργασια τοτε θα σου πουμε. Επισης αν χρησημοποιεις CO2 και αυτο μπορει να επηρεασει τις σκληροτητες
![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ΚΗ 4 και ΡΗ 7,6
1) Πόσο καιρό έχεις την τύρφη μέσα ; 2) Χρησιμοποιείς CO2 κλπ ;
|
|||
|
|||
![]()
CO2 δεν εχω,η τυρφη ειναι 3 μηνες μεσα και αλλαζεται καθε μηνα περιπου,η ποσοτητα ειναι 2 λιτρα και κανω 3 αλλαγες νερου την εβδομαδα απο 15-20% και ι τιμη ΚΗ του δικτυου ειναι 7-8
|
||||
|
||||
![]()
Για το διάστημα που λειτουργεί η τύρφη οι τιμές δεν είναι λογικές, πιο χαμηλές έπρεπε να είναι μια και η ποσότητα της τύρφης είναι μεγάλη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμες | johnb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-09 21:39 |
τιμες NO3 και PO4 | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 14-01-09 11:30 |
Τιμες ΝΟ3..Ρ..Fe | scalare | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 05-11-06 22:33 |