|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους. σας θαυμαζω! αυτο που θελω να κανω εγω ειναι το εξης: θελω να φτιαξω ενα ενυδριο και να εχω πανω σε βραχακι? μονο πεταλιδες. θελω μονο αυτο. ενα ενυδριο για πεταλιδες. ας με κατατοπηση καποιος! σας ευχαριστω. και μην ξεχνατε! ειμαι σχεδον ασχετος.
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις ψαρακια?μονο πεταλιδες?...
δεν ξερω...θα σου πουν αυτοι που ξερουν τι μπορεις να κανεις...! και καλως ηρθες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
NAI NAI! ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΑΚΙΑ ..ΜΟΝΟ ΠΕΤΑΛΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΑΚΙ
|
|
||||
|
||||
![]()
Έστω και αν μιλάμε για τις ννωστές μας πεταλλίδες, επιστημονικά, μέλη των οικογενειών Fissurellidae και Patellidae, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για θαλάσσιους οργανισμούς με σταθερές παραμέτρους νερού και συγκεκριμένες θερμοκρασίες.
Δυστυχώς, για να κρατήσεις μια μικρή ομάδα από αυτά τα μαλάκια, θα πρέπει να γνωρίζεις τα βασικά ενός θαλασσινού ενυδρείου και στην συγκεκριμένη περίπτωση (αν τις μαζέψεις από τις ελληνικές θάλασσες), το μεσογειακό.
|
||||
|
||||
![]()
πάντως είναι πολύ νόστιμες !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να δω το πειραμα του pavlov και με πεταλιδες και μετα νομιζω οτι θα εχω κλεισει ως aquaristας.
![]() Υ.Γ. Χωρις να λεω οτι δεν γινεται, θα πρεπει να πουμε τουλαχιστον οτι δεν ειναι απο τα ευκολα.... |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΤΡΕΑ συμφωνω κ επαυξανω.
![]() στις δικες μας τις παραλιες εχει πολλα βραχακια και ειναι γεματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πεταλιδες η κατι τετοιο... | nhreas | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 23 | 06-03-05 13:14 |