|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω, πω!
Τι λες τώρα! Κι εμείς λέμε οτι έχουμε κιχλίδες... |
|
||||
|
||||
![]()
το ονειρο του καθε που ασχολειται με κιχλιδες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φέρτε μου μια ξαπλώστρα και αφήστε με μπροστά στη "γυάλα" να χαζεύω!
Ε κοίτα, δεν περιμένουν μόνο οι "βόρειοι" την παρουσίαση σου αλλά και εμείς οι "νότιοι"... |
|
|||
|
|||
![]()
.....εμενα παλι δε μου αρεσει...παρ'ολο το σιγουρα τεραστιο μεγεθος του ενυδρειου,τα ψαρια μου φαινονται υπερβολικα πολλα.
Αλλωστε και η στατικοτητα τους νομιζω οτι αυτο δειχνει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνω μαζι σου!!! αυτο ηθελα να γραψω.... πολυ ομορφο το μεγεθος και οι κιχλιδες αλλα ειναι παραααααα πολλες... δεν εχεις την ευκαιρια να παρατηρισεις κατι,ουτε καν συμπεριφορες... αν ηταν 3-4 ειδη και με λιγοτερα τεμ. το καθε ενα θα ηταν πολυ πιο ομορφο πιστευω και θα ειχες να παρατηρεις πολλα παραπανω απο αυτο το τοσο στασιμο που φενετε.... ![]() ![]() ![]()
|
|