|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό?
Το βρήκα μέσα στο φίλτρο της λίμνης μου |
|
||||
|
||||
![]()
μοιαζει πολυ με λαρβα λιβελουλης...http://images.google.gr/images?hl=el...larvae&spell=1
η πιο κοντα σε αυτο... http://images.google.gr/imgres?imgur...%3Del%26um%3D1 (mayfly-damselfly larvae)
|
||||
|
||||
![]()
λιβελουλα ειναι ναι...εχω και εγω πολλα στο φιλτρο...υποψιν..τρωνε γονους αυτα...αλλα ειναι και λιχουδιες για τα κοι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννο, θα βρεις πολλές τέτοιες. Στο ενυδρείο τις αφαιρούμε, στη λίμνη αφήνουμε τη φύση να να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μην απομακρίνεις τέτοια ζώα, γιατί έχουν και αυτά τις χαρές τους στο γενικότερο σύστημα της λίμνης.
Υπόψην σου ότι η λίμνη θα "τραβίξει" κι άλλα τέτοια ζωντανά, τα οποία θα βρουν μόνα τους το ισοζύγιο. Μην απομακρίνεις τίποτε.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως μπορειτε να βοηθησετε και εμενα με αυτο το ζωύφιο;
Για προνύμφη μοιάζει απο κάποιο έντομο, είναι μαλακό σαν κάμπια, περπατάει και κολυμπάει.. Εχω την εντυπωση οτι το πισω τμημα της ουρας (το στενο) ειναι διχαλωτο... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτά; | freediver | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-03-09 21:25 |
Είναι φιν ροτ αυτό;;; | uptight | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-10-08 08:54 |
Τι είναι αυτό; | chemical mac | ¶λλα ζώα | 11 | 01-03-08 17:01 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τί είναι αυτό? | x-nos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 17-06-04 02:47 |