|
![]() |
#1 |
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΑΡΡΩΣΤΑ ΨΑΡΙΑ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σε όλους.
Περασμένη Πέμπτη πήγα σε μαγαζί με ενυδρεία- Λ.Αλεξάνδρας δεξιά στην άνοδο μετά το PARK-,για φυτά.Μόλις ειχε φέρει και σκαλάρια,τσίμπησα ενα μεγάλο σε καλή τιμή(10 ευρω)έτσι νομιζα.Το βάζω μέσα,και απλά κάθισε σε μια γωνία-η ουρά του και τα πτερύγια σε κακή κατάσταση(άρρωστο),δυστυχώς δε δίνω σημασία,μεγάλο λάθος, και σε 2 ημέρες το βλέπω στο πάτο,μισοψόφιο με τα πτερυγια του να φεύγουν οι ινες τους. Πήγα για παράπονα και μου είπε οτι τα εχει σε καραντίνα γιατί είχε το ίδιο πρόβλημα.ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι παίρνουμε και από που.(Ευτυχώς μέχρι τωρα δεν έχω πρόβλημα με τα δικά μου-δεν ξέρω στο πολυ κοντινό μέλλον) |
|
Εμφανίσεις: 3532
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα για την ταλαιπωρία (τη δική σου και του ψαριού)...
Γενικά είναι επίφοβο να αγοράζεις ψάρια που μόλις ήρθαν στο μαγαζί, γιατί ήδη είναι στρεσσαρισμένα από το ταξίδι τους και δεν ξέρεις αν και τι θα "βγάλουν". Βέβαια αν αργήσεις και πολύ τα παίρνουν άλλοι... Τελικά το ψάρι το πήρε πίσω το μαγαζί; |
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαράκι ψόφησε-για επιστροφή χρηματων ουτε λόγος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή παραδέχεται ότι το ψάρι ήταν άρρωστο από τη στιγμή που στο πούλησε αλλά δε δέχεται να σου επιστρέψει τα χρήματά σου ????
Ντροπή... |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ -ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FORUM-KAI EXOYME KΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
|
|
||||
|
||||
![]()
@mitsakos μην φωνάζεις
![]() Πάντα πριν πάρουμε ενα ψάρι, το παρατηρούμε για αρκετή ώρα... ψάχνουμε για στίγματα, η οτιδήποτε που υποδουλώνει ασθένεια... μονο αν το παρατηρήσουμε καλα, το παίρνουμε... Και ποτέ δεν παίρνουμε απο ενυδρείο που έχει μέσα πολλά ψόφια... Εγώ προσωπικά τα βλέπω και 20 λεπτά, και πολλές φορές πηγαίνω και την επόμενη μέρα να το πάρω, και βλέπω κ αν τρώει κανονικά στο πετ... Τώρα για της νέες παραλαβές, βέβαια βιαζεσε γιατί τοτε πανε ολοι να πάρουν, αλλα καλό είναι να του πεις αν μπορεί να σου το κρατήσει... Βασικά το σωστό είναι όταν έχουν νέες παραλαβές τα μαγαζιά, να τα βάζουν για λίγο καιρό σε καραντίνα, ετσι ώστε να φανεί αν έχουν κάτι τα ψάρια, και να μην μπερδεύουν τα ψάρια με τα άλλα των άλλων ενυδρείων, για να αποφευχθεί η μεταφορά κ στα άλλα ενυδρεία...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστα παπαγαλοψαρα | JENI | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 22:08 |
αρρωστα Gouramies | AQUA PURA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-02-07 07:22 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Αρρωστα Νεον?! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-01-06 15:23 |
ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ? | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-01-05 11:24 |