|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για σας Σημερα καθως διαβαζα φυσικη για αυριο λεω δν παει στο καλο οσο διαβασα διαβασα και οτι εμαθα εμαθα.περνω την σκουπα βυθου να καθαρισω το 54αρι το καθαριζω βαζω νερο πηγενω στο room να παρω το αντιχλοριο βλεπω το 8αρι (καραντινα)με τον αρρωστο αρλεκινο μου το νερο να εχει φτασει στους 37 βαθμους.βαζω το αντιχλοριο και αρχιζω να τρεχω περνω το ανεμιστιρακι και το βαζω δν δουλευε.βγαζω το θερμοστατι και περνο ενα μπουκαλι με παγακια και κατα φερα να το κατεβασω στους 28.πειτε καμια ιδεα για ψιξη???
|
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι ζει μετα απο αυτο?
τι θερμοκρασια εχεις μεσα στο σπιτι?? γιατι επιασε αυτο το νουμερο? χαλασε ο θερμοστατης?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
το ψαρι ζει.θερμομετρο κανονικο. θερμοστατης πρεπει να ειναι ο κακος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντως εγω εβγαλα τον θερμοστατη πριν 4 μερες. Στην Κυπρο αρχισε να μας ψηνει απο τωρα!
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω στο μικρο και στο μεγαλω τους εβγαλα και εβαλα ενα φιλτρο eheim εσωτερικο και ενα κικλοφοριτη με πατεντα....
|
|
||||
|
||||
![]()
ήρθε το καλοκαίρι,οποτε οι θερμοστάτες off.... αλλα για δες και εδω.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25558
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΠΑΛΙΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 43 | 25-04-14 12:46 |
ενυδρειο με χρυσοψαρα σαλιγκαρια κ "αστακο" | spookyroses | Σαλιγκάρια | 5 | 06-03-09 13:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |