|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και έλεγα ότι τα έχω δει όλα...
Λοιπόν εκεί που γύρισα σπίτι πριν από κανα 2ωρο πήγα στο 15λιτρό μου να βγάλω κανα σαλιγκάρι χειροκίνητα και προς τεράστια εκπληξή μου τι παρατήρησα????? Μια αράχνη στον πάτο του, νόμισα ότι θ μπήκε μέσα κατα λάθος και θ πνήγικε η χαζή αλλά κάθησα λίγο και την παρακολούθησα και την είδα να κινήτε ![]() Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? ![]() Μπορεί να υπάρξει αράχνη ενυδρείου? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.google.gr/search?hl=el&q=...meta=&aq=f&oq=
ναι υπαρχουν αραχνες-δυτες...οταν ειμουν μικρος και εκανα τις "βολτες" μου στο ποταμι(Γαλλικος) του χωριου,ειχα δει αρκετες φορες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε in the pond ειναι 100% υδροβιο εντομο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που δεν κολλάει όμως στην περίπτωση αυτή είναι ότι όταν την έβγαλε από το νερό, πέθανε ακαριαία. Υπό κανονικές συνθήκες οι αράχνες αυτές δεν αναπνέουν αέρα εκτός νερού? Πολύ ενδιαφέρον έντομο όντως.
|
||||
|
||||
![]()
η αραχνη δυτης ειναι πολυ ενδιαφερουσα.....δε ξερω αν υπαρχει στην χωρα μας....αλλα φυσικα οπως ολα τα αραχνοειδη αναπνεει ατμοσφαιρικο αερα....γιαυτο και πρεπει να τον εγκλωβισει υποβρυχια...
οποτε δεν εχει λογικη να πεθανει εκτος νερου....
|
||||
|
||||
![]()
παίδες τι να πω? η αράχνη έμοιαζε πολύ με του βίντεο και η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθικα λίγο όταν την είδα ζωντανή και με το που την έβγαλα και την άφησα δν ξανακουνήθικε...
Η φύση είναι πολύ παράξενη αυτό έχω να πω.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|