|
![]() |
#1 |
Τι Βακτήρια να αγοράσω;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σε όλους σας,
Είμαι κάτοχος ενός ενυδρείου 60 lt, και παρατηρώ στα βρωμιά στα φύλα των φυτών. Θα ήθελα να ρωτήσω τι βακτήρια να αγοράσω; Ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 4392
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου? ...για να καταλάβω για ποιον λόγο θέλεις τα βακτήρια γιατί σε συνδιασμό με τη βρωμιά που λες για τα φύλα των φυτών με μπέρδεψες.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα ! Η "βρωμια" στα φυλλα ειναι πιθανοτατα καφε αλγη. Ακινδυνο συμπτωμα των φρεσκοστημενων ενυδρειων, φευγει μονη της μετα απο καποιο χρονο.
Αν το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο τι να τα κανεις τα βακτηρια; Αν παλι ειναι αστρωτο μπορεις να παρεις ετοιμα βακτηρια (μπολι) απο στρωμενο φιλτρο καποιου φιλου κοντα στην περιοχη σου. Δωσε μερικα στοιχεια για το ενυδρειο σου ωστε να ξερουμε για τι μιλαμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδία για την άμεση απάντηση,
Το ενυδρείο το ξεκίνησα 5.01.09. τα φυτά τα έβαλα μετά από 2 εβδομάδες. Παράλληλα με το δικό μου έχουμε τις ίδιες ημερομηνίες στήσει ένα RIO 180, στο οποίο το μόνο διαφορετικό που έχουμε κάνει είναι ότι ρίχνουμε της Dennerle FB7 BioActive. Στο 180αρι δεν βλέπω την βρωμιά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τί φωτισμό έχει το ένα και τί το άλλο;
|
|||
|
|||
![]()
Το RIO 180 έχει δύο των 30W, στο manual έλεγε η μια ότι είναι για τα φυτά και η άλλη για τα ψάρια.
Το RIO 60 έχει μόνο μια των 15 W. 8 ώρες ενεργές οι λάμπες και στα δύο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια, θέλω να αγοράσω μονομάχο - Συμβουλές;;;; | happy7 | Bettas | 8 | 02-06-09 12:00 |
Η γλιτσα είναι βακτήρια? | Serafeim | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-02-09 12:22 |
Τελικά, τι κάνουν τα "βακτήρια"? | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 06-11-08 21:27 |
Βακτήρια και αλλαγές νερού | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-08 13:33 |