|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να εγκαταστησω ενα συστημα με 3 ανεμηστηρακια σε ενυδρειο με χρυσοψαρα
1)Χρειαζετε 1/3 να ειναι εξαγωγης αερα;(το ενυδρειο διαθετει τρυπες για τα καλωδια και για να φευγει αερας) 2)Χρειαζεται απλο τροφοδοτικο ή τροφοδοτικο Η/Υ; 3)Υπαρχει καποιο συστημα που να αυξομειώνει τις στροφες αναλογα με την θερμοκρασια;(οπως στα computer). Βρηκα κατι αναλογο εδω. Ριξτε μια ματια. Περιμενω απαντησεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία νομίζω πως αυτό το αθρο του delta66 θα σε καλύψει και με το παραπάνω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ
------------------------- Μηπως μπορει να μου βρει ακριβως(ιστοσελιδα) το μοντελο της Eliwell που χρησιμοποιήθηκε στο λινκ που μου εδωσε ο clarck γιατι μου σπασανε τα νευρα να ψαχνω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 21-03-09 στις 17:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και παλι
Kαι εγω το ειχα ψαξει αλλα ειχα κολλησει αν ειναι αυτο ή το Eliwell 915 PTC |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αφου διαβασα διαφορα ποστς με διαφορες κατασκευές προχωρησα στην αγορα του eliwell απο ΕΨΕΜ και των ανεμιστήρων, των φιλτρων, και των προστατευτηκων απο e-shop
#) 1*eliwell = 49.50E (φοβερη εξυπηρετηση, το παραγκηλα χτες και το πηρα σημερα το πρωί) #) 4*ανεμιστηρακια (3βαζουν 1βγαζει) #) 4*προστατευτικα (θα μπουν απο πανω) #) 4*φιλτρα-προστατευτικα(θα μπουν απο κατω για προστασια, και οπως οι περισσοτεροι ξερουν τα χρυσοψαρα πηδανε αρκετα...) Μια που εχουμε Πασχα θα εχω χρονο να τα εγκαταστησω Ερωτησεις: 1)Εχει κανεις καποιο σχεδιο για το πως θα συνδεσω τα ανεμιδτηρακια με το τροφοδοτικο;;(σε σειρα ή παρραληλα) 2)Επειδη η κατασκευή θα γινει συμφωνα με την παρουσιαση του delta66, το δικο μου μοτνελο ειναι eliwell IC 915/C NTC 230V(αυτο μου ειπε ο πολητης συμφωνα με αυτα που του ειπα), το σχεδιο που εχει ο δελτα66 για την συνδεσμολογια ταιριαζει και σε αυτο το μοντελο; ...για περισσοτερα θα σας γραψω πιο μετα ![]() φοτο(παρακαατω) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |
Aνεμιστηρακια | kalagio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 12-07-08 15:29 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
στησιμο ενυδρειου για χρυσοψαρα | octania246 | Χρυσόψαρα | 4 | 30-05-07 19:01 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |