|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Σημερα γυρνώντας από τη δουλειά είδα το ένα εκ των δύο Aulonacara baenchi να έχει το χαρακτηριστικό μπούκωμα των mouthbrooders. Το θέμα είναι οτι δεν έχω αρσενικό ψάρι του είδους αυτού. Τα άλλα ψάρια στο ενυδρείο είναι 3 C. moori (1m 1f και το άλλο δεν έχω καταλάβει) και ακόμα ένα Α. baenchi επίσης θηλυκό. Γνωρίζετε αν μπορεί το θηλυκό να κρατάει τα αυγά της ακόμη κι αν δεν προηγηθεί ζευγάρωμα? Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα...Αυτο που λες γηνεται.Κραταει τα αυγα για 2-3μερες και μετα τα τρωει!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την πληροφορία και με την ευκαιρία να σε συγχαρώ κι εγώ για το υπέροχο fishroom. Μπράβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστω πολυ φιλε kokbeast....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και πάλι σε όλους. Επανέρχομαι στο προβληματισμό μου με το μπουκωμένο θυληκό A. baenschi λόγω του ότι ακόμα κρατά τα αυγά στο στομα της (αυγα που δεν είναι γονιμοποιημένα εκτός και αν υβριδίζει το είδος αυτό με το C. moori) και έχει κλείσει 11 μέρες έτσι χωρίς να τρώει. Πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω κάτι? Σας ακούγεται φυσιολόγικό σαν συμπεριφορά από το θυληκό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες καλημέρα. Σήμερα είναι αργία και έτσι κάθησα και παρατήρησα το ψαράκι μου πιο προσεκτικά. Μέσα στο στόμα του διακρίνονται πλέον ματάκια, ουρίτσες που ασφυκτιούν και κουνιούνται περιοδικά σαν να θέλουν να απελευθερωθούν πριν της ώρας τους. Πως γίνεται αυτό?
Το άλλο Aulonacara δεν έχει ούτε ποτέ είχε τα χρώματα του σεξουαλικά ώριμου αρσενικού. Έχει τα καφετιά χρώματα όπως και το θυληκό. Επανέρχομαι λοιπόν στην ερώτηση αν μπορεί το έιδος αυτό να υβριδίσει με C. moori. Μου φαίνεται δύσκολο να υβριδίζουν ψάρια διαφορετικού γένους αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο φίλτρου - μπέρδεμα...; | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-10-08 09:18 |
Μπέρδεμα πριν ακόμα ξεκινήσω!! | tassssos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 27-05-08 11:14 |