|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Οι μονομαχίνες μπορούν να είναι μαζί σε 1 ενυδρείο? Μηλάμε για 4 σε ενυδρείο 40 λίτρον. Τις έβαλα σήμερα και έπεσε πολύ κυνηγιτό. Αν τις πετάξω στο 200 λιτρο με τα guppy θα είναι καλλήτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά και μπορούνε να είναι και οι 4 μαζί...
έχεις και μονομάχο μέσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φίλε μου μόνο οι 4 οι θυληκές και τις έβγαλα γιατί έπεσε άγριο κυνηγητό.
Κάναν όπως και οι αρσενικοί όταν βλέπονται.(Φουντόνουν τα βράγχια-λαβύρινθο). |
|
||||
|
||||
![]()
δν μπορώ να καταλάβω γτ το κάνουν,κάποτε είχα 2 μαζί σε 15 λίτρα αλλά δν είχε γίνει τπτ...
περίμενε να σου πει κάποιος που είναι καλύτερος γνώστης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για σου φιλε μου.Οι μονομαχινες σου δεν θα εχου κανενα απολιτος προβλημα εαν μηνουν μαζι και θα ειναι πολυ ποιο καλυτερα να της βαλης στο 200αρι.Τα guppy δεν τις πιραζουν καθολου. Οι θηλυκεσ μονομαχισες εχω διβασει οτι ποτε δεν μαλονουνε μονο παιζουνε.Αυτο δεν ξερω ποσο στεκει
------------------------- Θα σου προτινα να συμβουλευτησ petshop.Aντιο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gojoy : 09-03-09 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει να υπάρχει πρόβλημα επειδή οι 2 είναι γεμάτες αυγά???
|
|
||||
|
||||
![]()
Που τα βρηκαν τα αυγα???Το κυριαρχο θηλυκο θα επικρατησει των αλλων με οτι συνεπεια εχει αυτο, αν βαλεις πανω απο μια σε μικρο ενυδρειο.Με γκαπυ εκτος οτι δεν ταιριαζουν στην χημεια του νερου μπορει να αντιδρασουν στα εντονα χρωμματα της ουρας τους και να τα κυνηγησουν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοινός πρέπει να κάνω 4 μικρά ενυδρεία. . .
ποιός στην χάρη μου έχω ήδη 4 μονομάχους . . . ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε κανε και ο ογδοο ενυδρειο μονομαχου και μετα θα σε ανακηρυξουν bettabreader!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι θηλυκιες παρολο που δεν ειναι οσο επιθετικες οσο οι αρσενικοι, θελουν ορισμενες συνθηκες για να συγκατοικησουν "ανωδυνα".
Δειτε κι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11712 *Gojoy θα ηθελες να εξηγησεις γιατι προτεινεις να συμβουλευτει πετσοπ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...good wines ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πραγματικός μονομάχος | chemical mac | Bettas | 15 | 23-12-08 14:06 |
Μονομάχος εν ώρα εργασίας... | petran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-08 10:03 |
Μονομάχοι | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-08-07 08:03 |
μονομάχοι.... | silver | Bettas | 9 | 26-09-04 17:14 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |