|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σκοπεύω να πάρω ένα apple snail για το μονομαχο ενυδρείο μου. Έχει το σαλιγκάρι καμία προτίμηση στο χαλίκι που θα έχει το ενυδρείο? Θα έχει πρόβλημα αν το χαλίκι είναι 4-6mm και λίγο αιχμηρό ????
Σημ. πρέπει να αλλάξω το χαλίκι που είναι ήδη μέσα και θέλω να πάρω κατάλληλο χαλίκι και για σαλιγκάρια. Από όσο έχω διαβάσει ο μονομάχος δεν έχει καμία προτίμηση στο χαλίκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το έλεγα ότι το σαλιγκάρι έχει προτίμηση αλλά ο μονομάχος ίσως να μην θέλει το σαλιγκάρι, σε αυτό δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς με σιγουριά βλέπεις έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ψαριού.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο μονομάχος μου δεν θέλει το σαλιγκάρι εκέινος θα χάσει, γιατί θα μείνει με τις πιθανές άλγες και τα υπολείμματα των τρωφών του, το σαλιγκάρι θα μετοκομίσεί στο άλλο ενυδρείο και θα είναι μια χαρά. Θα τα παρακολούθω στην αρχή να δω.
¶ρα να το χαλίκι είναι αιχμηρό το σαλιγκάρι δεν κινδυνεύει να τρανματιστεί ? |
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσο αιχμηρό χαλίκι μιλάς ? Συνήθως αποφεύγουμε το αιχμηρό χαλίκι γενικότερα.
|
||||
|
||||
![]()
έχω πάρει αυτό. κάνει ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα το έβαζα! Περίμενε όμως και άλλες γνώμες!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος ή χαλίκι; | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-11-08 17:11 |
Ερώτηση για χαλίκι | Alonso | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-06-08 21:17 |
¶μμος ή Χαλίκι;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 26-01-08 04:28 |
Χαλίκι η άμμο | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-09-07 11:07 |
¶μμος ή χαλίκι ? | iakovost | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-10-06 13:41 |