|
![]() |
#1 |
Ψαρι που να τρωει σαλιγκάρια;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Ποιος ξέρει πώς λέγεται ένα ψάρι που τρώει τα μικρά σαλιγκαράκια που είναι στο υπόστρωμα τα οποία ανακατεύουν το υπόστρωμα; Γιατί παραέγιναν και πρέπει να μειωθούν... Βέβαια δεν ξέρω αν ταιριάζουν καθόλου στις συνθήκες μου, ph 7,2 και ψάρια ενυδρείου γκάπυ και πλάτυ! Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
|
|
Εμφανίσεις: 4129
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...cracanthus.htm αυτο φιλε μου ειναι οτι πρεπει για τα σαλλιγκαρια αλλα ειναι πολλη δυσκολο ψαρι και θελει πολλη μεγαλο ενυδρειο
|
|||
|
|||
![]()
Επισης υπαρχει και ενα ειδος σαλιγκαριου που τρωει τα ανεπιθυμητα σαλιγκαρια, αν σε ενδιαφερει....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαίως! Μπορείς να μου πείς είδος να δώ αν θα το βρώ στη Ρόδο; (χλωμο...)
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις σχετικα μεγαλο ενυδρειο καλυτερη δουλεια θα την κανεις με κλοουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29411 Εχω καμια 15 απο αυτα τωρα με τις γεννες. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν είναι αυτά ακριβώς, μπορεί ναι μπορεί όχι, πάντως έτσι μοιάζουν και είναι αρκετά μικρά. Εγώ επίτηδες τα έβαλα, αλλά τώρα παράγινε το κακό...Θα πρέπει να καθαρίζω τα φίλτρα κάθε 2 μέρες σε λίγο!
|
|
||||
|
||||
![]()
χεχε δεν καταλαβες. αυτα ειναι τα σαλιγκαρια κανιβαλοι που τρωνε τα αλλα σαλιγκαρια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν τρωει....... | barcelonista | Bettas | 3 | 20-02-09 14:42 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |
τρωει φυτα? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 22-02-08 17:56 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |