|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειπα να πιω ενα καφε σαν ανθρωπος και επεσα πανω σε εναν καρχαρια!
πρεπει να εχω αρχισει να τα χανω ολα πανω σε ενυδρεια παω και πεφτω!! Για δωστε πληροφοριες για το ειδος εσεις οι θαλασσινοι..επισης μου εκανε τρομερη εντυπωση το οτι το τεραστιο αυτο ενυδρειο δεν διαθετει φωτισμο!! Πως ζουνε τα κοραλια???? Αν επιτερεπεται θα σας πω και σε ποια καφετερια ειναι στην κεντρικη εισοδο.. σορρυ για τις φωτογραφιες ειναι χαλια αλλα και ο καρχαριας δεν πιανεται αλλα και φωτισμος δεν υπαρχει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα το είδος είναι Carcharhinus melanopterus! Τα κοράλια είναι πραγματικά και όχι διακοσμητικά?
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι αληθινα.ειναι ειδος καρχαρια που μεγαλωνει πολυ?
ο τυπος που το εχει φτιαξει εχει εργοστασιο κατασκευης ενυδρειων εδω στην Αθηνα,το λεω αυτο μηπως καποιος ενδιαφερεται. Ο κυλινδρος πρεπει να εχει διαμετρο πανω απο 2 μετρα τουλαχιστον και το υψος πρεπει να ειναι γυρο στο μετρο.πως υπολογιζουμε το εμβαδο για να μαθουμε τα λιτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς φωτισμό δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει ώστε να ζούν τα κοράλια
![]() Ο καρχαρίας αυτός μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα http://www.fishbase.org/Summary/Spec...ary.php?id=877
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το εμβαδό είναι 3,14 επι ακτίνα τετράγωνο...
|
||||
|
||||
![]() Σωστά! Αλλά εγώ λέω ότι οι διαστάσεις είναι μικρότερες και τα λίτρα γύρω στα 1500. Κώστα όταν ξαναπάς κράτα και μία μεζούρα να μας πεις ακριβώς Α, και τον κατασκευαστή αν ξέρεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι πρόσφατα στημένο? Να υποθέσω ότι έχει στηθεί για να προσελκύσει κοινό και όχι για να λειτουργεί διότι εφόσον τα κοράλλια είναι αληθινά χωρίς φως σε λίγες μέρες θα είναι νεκρά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Heiko Bleher στην Αθηνα!!! | NIDAL | Δίσκοι | 0 | 15-11-07 20:49 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Που μπορω να βρω κιχλιδες στην Αθηνα | O Souidos | Malawi | 2 | 01-11-05 10:13 |
πηγα μια βολτα στην αθηνα | faxkosit | Δίσκοι | 7 | 13-07-04 17:56 |