|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος εδώ και κάποιο καιρό διαβάζω θέματα του φόρουμ αλλά πρώτη φορά δημιουργώ νέα συζήτηση.
παιδιά μόλις παρέλαβα το skimmer μου Deltec MCE 300 και δεν έχει οδηγίες χρήσεως. Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει με online οδηγίες? υπόψιν είμαι αρκετά έως πολύ άσχετος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.theaquariumsolution.com/f...nglish%202.pdf
http://www.theaquariumsolution.com/?q=node/136
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ φίλε.
ελπίζω να μην κάνω κατι λάθος και το ριμάξω ![]() ------------------------- ------------------------- το συναρμολόγησα και το έβαλα. το γέμισα με νερό. το έβαλα μπρος με κλειστή την αντλία ώστε να φύγουν οι φούσκες. - υποτίθεται ότι σ'αυτό το σημείο αρχίζει και μπάινει νερό στο σκιμμερ από το ενυδρείο αλλά δεν βλέπω να γίνεται αυτό? επίσης κάνει πολύ θόρυβο. να ανησυχώ? (έβγαλα και φωτό αλλά δεν φορτώνει η διαδικασία για να την επισυνάψω) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drade : 27-02-09 στις 17:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλά spacy. ακολούθησα τις οδηγίες σου και τα κατάφερα.
έχω την εντύπωση οτι κάνει παραπάνω θόρυβο απ'ότι πρέπει χωρίς βέβαια να έχω προηγούμενη εμπειρία αλλά πολύς μου φαίνεται.. και σίγουρα ενοχλητικός. Υ.Γ. επιτέλους μπήκε clownaki στο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι κομπλε δηλαδη στρωμενο ενυδρειο κυκλοφορια βραχος?δωσε μας και καμια λεπτομερια για να σε "γνωρισουμε"
![]() καλως ηρθες κιολας |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetra Fungistop. οδηγίες? | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-09-06 14:04 |
Tetra Co2 Οδηγίες χρήσης | PascM | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-04-06 23:16 |
Οδηγίες χρήσεως για Tetra Analyset | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-03-06 23:03 |
Παρακαλώ για οδηγίες μαιευτικής | 3leon | Malawi | 8 | 02-02-05 09:12 |