|
|
||||
|
||||
![]()
έχω γεμίσει το ενυδρείο μου ως τη μέση έχω συνδέσει τα πάντα k όλα σωστά πως βάζω το φίλτρο σε λειτουργία ... γιατί δοκίμασα βάζοντας στο σωλήνα ... in ... νερό έχοντας το φίλτρο στο off... και άρχισε να κάνει θόρυβο πράγμα που με φόβισε και το έβγαλα εκτος μπρίζας ....χρειάζεται χρόνο για να μπει σε λειτουργία και να τραβήξει νερό η παίζει κάτι άλλο ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν γεμίσει ο κάδος με νερό πως θα δουλέψει το έρμο ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το έχω γεμίσει τον κάδο με νερό ... το θέμα μου είναι ο θόρυβος που κάνει ... να το αφήσω ανοιχτό πόση ώρα θα κάνει για να τραβήξει ... και ως παντελώς άσχετος μόλις άκουσα το θόρυβο καταλαβαίνεις τώρα σαν ψαρωμένος και εγώ φοβήθηκα ... οποτε απλά το αφήνω αναμμένο k περιμένω η γεμίζω τον κάδο με νερό κι άλλο ????
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θερμόφίλτρο έχεις?
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anl..._2322_2324.pdf
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω "θερμοφιλτρο" ... εσωτερικό ...έχω εξωτερικό jager eheim ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα τι θα κανεις:
Βγαλτο απο το ρευμα και ανοιξε και τα δυο βανακια. -Παρε ενα κουβα που εχεις για τις αλλαγες στο ενυδρειο σου και βαλε την εξοδο του φιλτρου να αδειαζει εκει μεσα.Μονο φροντισε να ειναι χαμηλοτερα απο το ενυδρειο σου. Οταν αρχισει και τρεχει κανονικα-πληρους ροης-το βαζεις στο ρευμα και προσεκτικα το ανεβαζεις μεσα στο ενυδρειο σου.Το νερο του κουβα το ξαναριχνεις στο ενυδρειο. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2224 | Hary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 19-12-08 14:26 |
eheim 2224 | Hary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-08 18:26 |
Eheim professionell 2224 problem | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-01-07 20:49 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |
eheim 2224 profesionell | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-11-04 16:04 |