|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας, ειδα σε ενα ποστ στο φορουμ μας για εναν τυπο στο εξωτερικο που ειχε φτιαξει ενα απιστευτο ενυδριο και εχει χτισει νεκρο βραχο με αφρο πολυορεθανης... επειδη εγω θα βαλω ΖΒ στο ενυδριακι μου, γινεται να το αφισω να στεγνωσει για κανα 4ωρο ωστε να μπορεσω να τον σπασω και να τον χτισω??? συν κανα 10ωρο να στεγνωσει ο αφρος.... θα παθει ζημια αν το κανω???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θα παθει ζημια , ναι θα παθει ...ποσο μεγαλη δεν μπορει να σου πει κανενας (αλλωστε και τον ζωντανο βραχο που αγοραζουμε απο το πετ σοπ δεν ξερουμε ποσο καιρο εχει μεινει εκτος νερου).
Ισως εκτος θεματος αλλα την κατασκευη θα την κανεις για το ενυδρειο των 24 λιτρων ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Απο την μεση και πισω ειναι μαυρο πλαστικο κολλημενο πανω στο τζαμι, το θεωρησα πλεονεκτημα για ενα στησιμο τυπου σπηλιας!! Επισης αφαιρεσα το φιλτρο και εχω πλεον 30 λιτρα display και το σαμπ μου θα ειναι 40 λιτρα!! ------------------------- Τελικα θα τον κοψω και θα τον χτισω σε πλεγμα με πετονια, θα εχω και καλυτερη ροη!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 3r4ndo : 25-02-09 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι καλο να μενει ουτε χωρις ροη ...τα βακτηρια θελουν οξυγονο
![]() Δεν εχεις κανενα κυκλοφορητακο να βαλεις ?
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως οχι και δεν θελω να παρω μονο και μονο για αυτη τη χρηση.. η κυκλοφορια μου θα γινεται μονο απο την αντλια (2000λ/ω) που θα φερνει το νερο απο το σαμπ με πολλαπλα σημεια στο display, το νερο για να παει στην υπερχειληση θα πρεπει να περασει απο τα κενα που θα εχει το χτισιμο οποτε θα εχω αρκετη κυκλοφορια και δεν μου χρειαζεται κυκλοφορητης... τουλαχιστον ετσι πιστευω.. μαλλον θα βαλω την αντλια στον κουβα για τωρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εχεις ενα κυκλοφορητη για να φτιαχνεις αλατονερο ?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανει αυτος ο βραχος? | stavaigi | Θαλάσσια Βιολογία | 16 | 20-02-09 01:54 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |
KNO3 κανει αυτο? | kifinas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-06-08 15:15 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
otocinclus affinis κανει? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 05-09-07 19:01 |