|
|
|||
|
|||
![]()
οτι λεει ο τιτλος... καποιο της EHEIM φανταζομαι ειναι καλυτερο? ποιο μοντελο καλυπτει τα λιτρα μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πολύ καλή λύση είναι αυτό : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...el%203%202075/
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλο αυτο που σου προτεινει ο PascM, εγω ομως στο δικο μου rio 300 εχω 2 μικροτερα, το ecco 2236 και το 2215. Εχω καλη ροη και φιλτρανση και την ασφαλεια οτι αν παθει κατι το ενα θα με καλυψει το αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
rio 300 εχω και εγω και εχω το cllasic 2217 της eheim και ειναι οκ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή πρόταση αυτό που προτείνει ο Pascm. Τρέχει μόλις ένα μήνα στο 350άρι μου και γενικά είμαι ευχαριστημένος.
Ίσως χρειαστεί την βοήθεια από κάποιο μηχανικό εκτός αν διατηρήσεις το μαμίσιο εσωτερικό. Σημαντικά υπέρ η μικρή κατανάλωση ( 16 W ) σε σχέση με αυτά που πρότειναν οι παραπάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
-Απο ηχο πως παει??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:30 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Βιολογικο εξωτερικο,αλλα ποιο? | Z4 M | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-12-06 09:31 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |