|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μια μπουκαλα απο μηχανημα μπυρας,αυτη δηλαδη που βαζει το ανθρακικο στην μπυρα την βαρελισια.Πρεπει να ειναι γυρο στα 5 κιλα,ειναι περιπου 80 cm.Ξερεις κανεις αν μπορω να την χρησιμοποιησω για co2?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶νετα κι εγώ τέτοια έχω εδώ και 2 χρόνια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πςς τελεια.Απαλαχτηκα απο τα μισα εξοδα!=D Και κατι αλλο.Αυτη δεν θελει καμια μετατροπη ε?Απλα την παω στην προνοια και μου την γεμιζει με co2 και βαζω πανω τα μανομετρα και την ασφαλεια? (αυτο δηλαδη http://www.aquaristic.net/shop.php/s...20Nadelventil/ )
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλει καμία μετατροπή καθώς αυτή είναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ φιάλη. Αν κάνεις μια αναζήτηση εδώ μέσα θα βρεις τι θα χρειαστείς όπως και από που θα τα προμηθευτείς οικονομικά. Καλή επιτυχία με τα φυτάκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ εχω διαβασει αρκετα εδω για το πως θα γινει η δουλεια και που θα γεμιζω,απλα ρωταω αν καποιος που εχει την ιδια μπουκαλα ξερει αν κανουν γιαυτην τα μανομετρα που εκανα post πριν.
ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
Μπουκαλα με κοντρολερ ή DIY CO2 | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 06-11-08 14:06 |
μηχανημα για co2 | kalamatianos1981 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 07-05-08 21:23 |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |