|
![]() |
#1 |
τρομος για διαρροή. Οχι ξανα...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Για σας. Για να μην τα πολυλογώ Είχα ένα 60 λίτρο που ειχε διαρροή από το κάτω μέρος μάλλον από την γωνία… έτσι και το σταμάτησα.Γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω από πού χάνει και φοβόμουν μήπως σπάσει
Τώρα πάω σε νέο σπίτι και σκέπτομαι για 300 λίτρα… όμως και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να μου ξανά συμβεί διαρροή σε ένα ενυδρείο τέτοιου μεγέθους με πιάνει τρόμος και μόνο που το σκέπτομαι. Με τις πιέσεις και το βάρος που ασκείτε στα τοιχώματα του ενυδρείου σε τοσα λιτρα Εχει συμβεί ποτε να ακούσετε κάτι τέτοιο από φίλο η γνωστό? Υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το ενυδρείο εν ωρα λειτουργιάς και να γίνει το σπίτι λίμνη? Αν γίνεται πείτε μου μάρκες από ενυδρεία που να είναι πολύ ποιοτικές και να μην υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. |
|
Εμφανίσεις: 4613
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι θα σου πουν άλλα μέλη, πάντως εγώ καλό κακού στην ασφάλεια του σπιτιού μου έβαλα και την κάλυψη "διαρροή, διάρρηξη ή υπερχείλιση εγκαταστάσεων". Ρώτησα την εταιρία συγκεκριμένα για ενυδρείο και μου είπε πως με καλύπτει....
Αχρείαστο να είναι..... |
|
||||
|
||||
![]()
σε καμια εργοστασιακη μαρκα δεν υπαρχει αυτος ο κινδυνος εκτος αν γινει απο εηωτερικο παραγοντα καταλαθος(ξυσιμο σιλικονης χτυπημα ραγισμα) η στις πολυ σπανιες περιπτωσεις που μπορει να ναι ελατωματικο οποτε θα το καταλαβεις στο δοκιμαστικο γεμισμα
και ολα τα παραπανω συνηθως με τη μορφη δακρυσματος απο καποια κοληση να ¨σπασει¨ ετσι απλα ειναι αδυνατο
|
|||
|
|||
![]()
πειτε μου και καμια απο τις καλες μαρκες ...
επισης διαβασα σε καποια αλλα θεματα για ενυδρεια που εχοθν σφηνες, για επιπλεον ασφαλεια. ξερετε ποιες εταιριες εχουν? και για τα ποσα λιτρα χρειαζοντε? ευχαρηστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Kαμια μαρκα δεν ειναι αξιοπιστη οσο ενα καλο φτιαχτο ενυδρειο απο εναν μαστορα....αυτη ειναι η γνωμη μου...Καμια εταιρια δεν βαζει κοντρες και δεσιματα.Δεν μπορω να βλεπω 300 λιτρα ενυδρεια με 8 χιλ τζαμια να πατανε πανω σε μελαμινες 12χιλ.Τρελαινομαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
+ 100000000000
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω το καλυτερο ενυδρειο που μπορω να παρω μεχρι τα 600 ευρω... γυρω στα 240 λιτρα. Πιστευω αυτα τα λιτρα ειναι αρκετα για κιχλιδες η κανω λαθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
για τι κιχλιδες ? Αν εννοεις mbuna malawi δεν μπορω να πω οτι ειναι και πολλα.......
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή!!Help | johnny6580 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-10-08 12:54 |
Διαρροή ρεύματος | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 14-05-08 16:23 |
Διαρροή; | ψαρια και ψαρια | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 12-09-07 18:11 |
HELP διαρροή Fluval 104 | xsilliga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-09-04 23:05 |
Διαρροή | giannis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-04 11:20 |