|
![]() |
#1 |
Μούφα Γλύφτης!!! Να κάνω φασαρία;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Χτές αγόρασα έναν γλύφτη... απο αυτό το site http://www.thekrib.com/Fish/Algae-Eaters/ είδα οτι είναι Chinese Algae Eater και όχι ο "original" Siamese Algae Eater . Η πετσοπού είναι γνωστή μου... υπάρχει περίπτωση να μήν ύξερε τη μου έδωσε; Να τον πάω πίσω;
|
|
Εμφανίσεις: 2964
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα sae γινονται μεχρι 15 εκατοστα το Gyrinocheilus aymonieri γινεται 27 εκατοστα οποτε αμα δεν εχεις πολλαααααα λιτρα θα εχεις προβλημα , ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?
|
||||
|
||||
![]()
ανέβασε μία φώτο να τα επιβεβαιώσουμε κι εμείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E, άμα το αγόρασες για ψάρι "Α", και τελικά είναι "Β", τότε δικαιούσαι νομίζω είτε να παρεις το σωστό ψάρι, είτε να πάρεις πίσω τα χρήματά σου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εδω λες οτι αγορασες εναν "γλυφτη", στο μαγαζι πως τον ζητησες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ παιδιά για τα reply, και φώτος είδα αρκετες στο νέτ... κινέζος (απο ινδία) μου βγήκε αν μπορώ πάντος θα του βγάλω καμια. |
|
||||
|
||||
![]()
...κινέζος γλύφτης...από ινδία...σε 19 λίτρα...
Το πετ σοπ σου έφταιξε; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είπα οτι μου φταίξαν σε τίποτα απλά ρωτάω τι τρανταχτές διαφορές μπορεί να έχει με τον siamese και όπως είπα τα 19 λίτρα είναι προσωρινά. Βασικά δεν κατάλαβα το ποστ σου. Φαντάζομαι οτι αναφέρεσε στην "στενότητα" του ενυδρείου μου και ναι έχεις δίκιο αλλα το έχω αναφέρει απο μόνος μου αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ποστ μου αναφέρεται στην παντελή σου άγνοια σχετικά με το ψάρι που υποτίθεται ότι σε ενδιαφέρει και στο θράσος σου να ζητάς τα ρέστα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βλέπω ασπρίλες....Τι να κάνω? | supermanx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 31-12-08 08:27 |
γλύφτης | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 09-09-08 17:40 |
Τι να κάνω??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-12-07 13:27 |
Τι να κάνω; | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 16:08 |
Γλύφτης UFO. sos | george140 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-04-06 11:29 |