|
![]() |
#1 |
Νεο Φυρεμενο, HELP
![]() Αξιολόγηση:
![]() Kαλησπερα & καλως σας βρηκα, κανω την πρωτη μου αποπειρα να φυτεψω ενυδρειο. Το ενυδρειο που θα φυτεψω ειναι 60l με 2 εσωτερικα φιλτρα 380l/h & 600l/h, μια λαμπα 15w και ενα θερμοστατη 100w. Αυτη τη στιγμη εχω βαλει υποστρωμα & στρωνω το νερο προσπαθωντας παραλληλα να βγαλω ακρη ως προς το πια φυτα μπορω να βαλω σε αυτο με τον υπαρχον εξοπλισμο. Θα χρειστω επιπλεων λιπασματα τον πρωτο καιρο ή οτιδειποτε αλλο? Μετα απο ποσο καιρο να βαλω ψαρια μεσα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
|
|
Εμφανίσεις: 2630
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα 2 τα φιλτρακια τα εβαλα γιατι υπηρχαν και αν κρινω απο το ροη τους δεν ειναι τοσο υπερβολη η χρηση τους. Δηλαδη η ονομαστικη ροη τους δεν νομιζω να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Μαλλον δεν εθεσα σωστα την ερωτηση, οταν το νερο ειναι οκ μπορω να βαλω και φυτα και ψαρια μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι σημαινει "ειναι οκ το νερο??" τα φυτα μπορεις να τα βαλεις απο την αρχη....τα ψαρια ομως πρεπει να μπουν σε στρωμενο ενυδρειο απαραιτητα!
..και καλως ηρθες!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οταν λεω "ειναι οκ το νερο" εννοω οτι εχω στρωσει το ενυδρειο μου. Ωστε μπορω να το φυτεψω απο τωρα μαλιστα...Αλλες 2 ερωτησεις μηπως να αφηνα την μια αντλια? Μπορει να κανω βλακεια που τις εχω και τις 2 να δουλευουν? Σε αυτες εχω μονο σφουγγαρι μεσα, την τυρφη που ειχανε την αφαιρεσα, μηπως χρειαζοταν? |
|
||||
|
||||
![]()
τυρφη χρειαζεσαι η οχι αναλογα το ενυδρειο που θελεις να κανεις...τι ακριβως θελεις να κανεις??
|
|