|
|
||||
|
||||
![]()
ποσα γκαπι μπορω να βαλω στο ενυδρειο μ ( 80 λτ καθαρα ) μεσα εχω 2 anubies 3 κοτσανακια κερατοφυλλο και μια κρυπτοκορινα.....πρεπει να κανω χαρεμακια ( 2 m - 6 f ) η μπορω να βαλω 8 m????
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα γυρω στα 6 ψαρακια γιατι θα χεις πολλες γεννες σιγουρα και μετα δεν θα ξερεις τι να τα κανεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε τι αναλογια ομως???? 2 αρσενικα και 4 θηλυκα.........δεν μπορω τα 8 αρσενικα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις,αλλα δεν ειναι κριμα να τους στερεις το δικαιωμα της αναραγωγης?Μπορει μελλοντικα αυτο να σου αποφερει προβληματα.Δηλαδη τα αρσενικα να τσακωνονται μεταξυ τους και το ενα να κυνηγαει το αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
κιαν βάλεις μια δυο θύλικές θα σου τις στρεσάρουνε και σε χειρότερη περίπτωση να...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά θα βγάλουν τα κατάνα και θα σφαχτούν !!! Χα,χα,χα
Η αλήθεια είναι ότι θα δεις φυσιολογική συμπεριφορά αν έχεις κάποια ισορροπία στην αναλογία M/F. 'Ολα γίνονται παίδες και οι αναλογίες 1/2 κλπ δεν χρειάζεται να τις ακολουθούμε κατά γράμμα. Πχ αν έχεις μόνο 1 θηλυκή με 2-3 μαντράχαλους θα τρελαθεί στο στρες από το κυνηγητό, που δεν το θέλουμε. Για αυτό βλέπεις να λένε καλό είναι να υπάρχουν παραπάνω θηλυκά. Βασικά είναι μηχανές του σεξ και ότι μεγαλύτερο τους κινείται στο ενυδρείο θέλουν να το......αναπαραγάγουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και οι θυληκές δεν ειναι και ασχημες η δικια μου ειναι μοβ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρια μπορώ να βάλω? | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-08 19:30 |
Μπορώ να βάλω γαρίδες ή SAE? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-01-08 00:50 |
Μπορώ να βάλω...... | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-11-07 00:27 |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |