|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω νεο θέμα μήπως έχω περισσότερη βοήθεια.
Θέλω να αγοράσω τα εξείς: 1) Μπουκάλα co2 2kg 2) Βελονοειδής ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα 3) Διπλό μίνι μανόμετρο/μειωτή για CO2 4) Σωληνάκι 5) Διαχυτήρα 6) Αντεπίστροφη ενυδρειακή βαλβίδα Θα ήθελα παρακαλώ να με κατευθήνετε στην αγορά της Αθήνας ωστε να φτιάξω επιτέλους κι εγώ το συστημά μου.
|
||||
|
||||
![]()
οτι θα μπαινε σε υπογραφη σε φορουμ για ενυδρειοφιλους ο παυλαρας παντως ουτε που θα το φανταζοτανε στα ποιο τρελα του ονειρα
![]() ![]() ![]() sorry για το off topic ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενώ μανόμετρο με βελονοειδης βαλβίδα υπάρχει???????
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπαρχει...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έκανα της εξής αγορές απο καταστήματα της Αθήνας...
1.Μπουκάλα 2Κg............................................... .................................................. ...............................39,00 ευρώ απο ΠΡΟΝΟΙΑ 2.Βαλβίδα αντεπιστροφής R 1/8 με 2 κωνικά ρακόρ 6/4-1/8................................................. .....................7,57 ευρώ 3.Ηλεκτροβαλβίδα κλειστή 2/2-R1/4................................................. .................................................. .24,80 ευρώ 4.Μαγνήτης V220/50 για την ηλεκτροβαλβίδα.................................... .................................................. ...9,50 ευρώ (οπότε έγινε ηλεκτομαγνητική) 5.Φίς μαγνητών για τον μαγνήτη........................................... .................................................. .............1,10 ευρώ 6.Βαλβίδα στραγγαλισμού 1/8 για έλεγχο των φυσαλίδων......................................... ........................19,30 ευρώ 7.Μαστός συστολή κωνικός 1/8-1/4 για να εννωθεί ηλεκτρομαγνητική και βαλβίδα στραγγαλισμού...............1,47 ευρώ 8.Σωληνάκι 6/4 5μέτρα............................................ .................................................. .........................2,95 ευρώ 9.Ρακόρ κωνικό 6/4-1/8 για να φύγει/έρθει απο την βαλβίδα στραγγαλισμού το σωληνάκι...........................0,75 ευρώ και 10.Ρακόρ κωνικό 6/4-1/4 για να φύγει/έρθει απο την ηλεκτομαγνητική το σωληνάκι..............................0,83 ευρώ απο ΗΥDROPNEUMATIC HELLAS (Σπύρου Πάτση 69) 11.Μίνι Μανόμετρο/μειωτή για ARGON (δεν βρήκα πουθενά για CO2 στην Αθήνα-ούτε ΕΡΣΚΑ)......................39,00 ευρώ απο ΧΑΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Βενιζέλου 20 - Τρίκαλα) 12.Διαχυτήρας CO2 απο γνωστό ενυδριακό μαγαζί............................................ .....................................13,00 ευρώ ΑΘΗΝΑ 13.Καλώδιο απο αντλία λυμάτων........................................... .................................................. ..............0,00 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ .................................................. .................................................. .........................Γενικό σύνολο = 172,25ευρώ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φωτογραφία απο το μίνι Μανόμετρο/μειωτή για ARGON έβαλα παρόμοια που βρήκα στο ίντερνετ αν και μπορεί να είναι το ίδιο, ενώ διαχυτήρα η συνενόηση έγινε τηλεφωνικά και μου έδωσε να καταλάβω οτι είναι αυτός. Και τα δυο θα μου έρθουν μέχρι παρασκευή. Ακριβά μου βγήκε, έτσι???????? Τι να κάνω, είπα να τελιώνω.... ![]() Ποια σειρά θα πρέπει να έχουν τα εξαρτήματα μετά το μανόμετρο/μειωτή???? Όταν θα το δοκιμάσω σε βαρέλι με νερό, πριν το ενυδρείο, τι πρέπει να προσέξω?????
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σου βγηκε!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για παραγγελία εξοπλισμού λίμνης.. | boom | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 13 | 07-09-12 14:00 |
Αγορά εξοπλισμού για μονομαχοενυδρείο.. | xontros | Bettas | 13 | 24-05-08 19:04 |
επιλογή σωστού εξοπλισμού | vana19 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-09-06 11:40 |
Αγορά εξοπλισμού μέσω internet ή από Αθήνα? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-10-04 14:56 |