|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν εδώ νομίζω χρειάζομαι τα φώτα των πιο έμπειρων με mbuna. Είχα 4 labidos sp. yellow και επειδή μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είναι 2 αρσενικά και 2 θηλυκά, είπα να πάω το ένα αρσενικό πίσω όπου το είχα αγοράσει και να το αντικαταστήσω με θηλυκό. Όταν όμως έφερα το νέο ψάρι σπίτι παρατήρησα ότι είχε πορτοκαλί χρώμα και δεν ήταν πολύ κοινωνικό με τα υπόλοιπα labidos. Κάποιος φίλος μου είπε ότι μπορεί να μην είναι yellow sp. αλλά άλλο είδος labidochromis. Ανέφερα τα παραπάνω στον πετσοπά (ο οποίος νομίζω πως είναι από αυτούς που χαίρουν εκτίμησης γενικά σε αυτό το φόρουμ, αλλά και εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι) και ήταν κάθετος ότι δηλαδή είναι sp. yellow. Παρόλα αυτά αποφάσισα να ζητήσω και τη γνώμη όσων μπορούν να βοηθήσουν. Βάζω και φωτο για να έχετε άποψη, σε αυτές όπου το ψάρι είναι με άλλα labidos το έχω σε κύκλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρι εχει τα χάλια του...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό συμφωνώ αλλά δυστυχώς το πρόσεξα όταν το έφερα
![]() τι να κάνω τώρα? να το γυρίσω πίσω??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη το ειδα και γω απο κοντα το ψαρι εχει πολυ εντονο πορτοκαλι χρωμα εγω δεν εχω ξαναδει labido με τετοιο χρωμα ακομα εχω την εντυπωση οτι εχει και ελαχιστα διαφορετικο σχημα κεφαλιου
τολη αμα ηταν απλα στρεσαρισμενο δεν θα χε ασπρισει?αυτο ειναι σαν υβριδιο με χρυσοψαρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσα λίτρα το έχεις ;
¶λλα ψάρια ; Μετρήσεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω σε 300 λίτρα, μετρήσεις πριν μια εβδομάδα :
PH 7,8 GH 12 KH 6 No3 20 Έχω μέσα εκτός από το προαναφερόμενο χαρεμάκι labidos, 1 χαρέμι (1-3) de masoni 2 maingano (1-1) και έναν synodontis multipunctatus Θα κάνω ξανά μετρήσεις σήμερα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση | athina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-09-08 13:08 |
SOS!Βοήθεια από έμπειρους! | zagorakis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 71 | 11-07-08 00:16 |
ΣΟΣ! βοήθεια από έμπειρους | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 19-11-07 00:29 |
ερώτηση | roti | Malawi | 1 | 06-01-07 05:18 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |