|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Εχω παρει ένα Hydor Prime 20 εξωτερικο φιλτρο. Το συνεδεσα στο ενυδρειο, εβαλα υλικα μεσα στο καδο, με την εξης σειρα: Από πανω προς τα κατω-1.σφουγγαρι 2.Βιοβαλες 3. Substrat Pro 4. σφουγγαρι Το Φιλτρο ξεκιναει κανονικα και στο 5 λεπτο το πολύ αρχιζει να πλημμυριζει από τον καδο . Κοιταξα την λαστιχενια φλαντζα και είναι καλη. Η κεφαλη του φιλτρου κλειδωνει κανονικα στο φιλτρο. Δεν βλεπω κατι σπασμενο,, οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Εχει κανεις καποια παρομοια εμπιρια ; Τι θα μπορουσε να φταιει; Φιλικα Κωστας |
|
||||
|
||||
![]()
Για να βγάζει νερό από τον κάδο παίζει και η περίπτωση να υπάρχει κάποιο ράγισμα.?
|
||||
|
||||
![]()
Το κοιταξα, ραγισμα δεν εχει. Σκεφτηκα μιπως το χα παραγεμησει με υλικα, αλλα και αυτο δεν ξερω εαν ησχει.
Αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι οτι τα πρωτα λεπτα δουλευει κανονικα,,και μετα απο λιγο ( κανενα 5 λεπτο) αρχιζει να βγαζει νερο. Σκεφτηκα εαν ειναι τσιμουχα, μη σωστο κλεισημο η κατι τετοιο,, λογικα δεν θα πλημυριζε απο την αρχι; |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λογικό αυτό που λες!
Από την άλλη μήπως κάπου δεν σφραγίζει σωστά και μόλις γεμίσει καλά με νερό ο κάδος τοτε ξεφεύγει νερό?
|
||||
|
||||
![]()
Μιλησα με το παλικαρι που το ειχε,,και μου ειπε καποια πραγματα να δοκιμασω. Θα κανω την δοκιμη παλι αυριο και ευχομαι να μην ξανασφουγγαριζω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το λαστιχο στο καπακι του κουβα δεν πρεπει να παταει καλα.ειχα παθει ακριβως το ιδιο κ ολο σφουγγαριζα.αυτο φταιει σιγουρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΙλτρο HYDOR PRIME 20 | mafia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-08-08 13:18 |
Επισκευή φίλτρου Hydor 20 prime | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-03-08 13:47 |
HYDOR PRIME 30 | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 19:08 |
HYDOR PRIME 20 | vasilis-arta | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 07-06-05 09:04 |