|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα εχουν κολλησει τα ψαρακια μου τιν ασθενεια ικκ!τουσ εχς ριξει costapur και εχω ανεβασει κ τη θερμοκρασια!επισησ εχω βαλει και μια αεραντλια να δουλευει!μου ειπαν να ριξω αλατι!τι εχετε να πειτε για αυτο?να το ριχνω μαζι με το φαρμακο?παρακαλω βοηθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε αλάτι εννούμε πάντα ενυδρειακό αλάτι και μόνον!!!!
Την δοσολογία δεν την θυμάμαι ακριβώς πάντως αρκετή ποσότητα - ας το διευκρινήσει κάποιος πιό έμπειρος - για 10 μέρες οπωσδήποτε και ανεβάζεις την θερμοκρασία, αν θυμάμαι καλά, σταδιακά. Τι ενυδρείο είναι - μέγεθος, ψάρια (είδος) ποσότητα ? πόσο καιρό τρέχει ?
|
||||
|
||||
![]()
Τι στο καλό επιδημία είναι???? Έχουν κι εμένα!!! Η δοσολογία για το αλάτι είναι 1 κουταλιά του γλυκού ανά γαλόνι--->4.5 λίτρα νερού
|
|
||||
|
||||
![]()
Κακώς ξεκίνησες με φάρμακο!
Βασικά πες μας τι ενυδρείο έχεις τι ψάρια πόσο καιρό τρέχει κλπ Η δοσολογία είναι 3 γρ/λίτρο καθαρού νερού στο αλάτι και η θερμοκρασία 30 βαθμοί σε 10 μέρες τέλος το ich
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω στα πιό πάνω, μιας και πρίν 2-3 μήνες την είχα πάθει και εγώ, την 11η μέρα αρχίζεις να χαμηλώνεις την θερμοκρασία και πάλι σταδιακά (7-10) μέρες λίγο λίγο και με αλλαγές μικρές νερού να αφαιρείς το αλάτι από το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- φιλε μου αν δεν εβαζα φαρμακο θα τα εβλεπα ανασκελα!ο ενασ ξυφοφοροσ φουντωσαι ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη! το ενυδρειο τρεχει 2 μηνεσ τωρα!να ριχνω φαρμακο με το αλατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christine1989 : 28-11-08 στις 08:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φαρμακο δεν χρειαζεται στο ick και κακως εβαλες..... μονο με το αλατάκι θα κανεις σιγουρα δουλεια στη δοσολογία που σου ειπε ο Μάνος σε συνδυασμο με την αυξηση της θερμοκρασιας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α) Το ενυδρείο είναι φυτεμένο β) Το ενυδρείο φιλοξενεί είδη ψαριών ή ασπόνδυλων που βλάπτονται από την εφαρμογή της παραπάνω μεθόδου. Στις περιπτώσεις αυτές είναι μονόδρομος η χρήση σχετικού φαρμάκου. Φυσικά σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα μπορεί και αυτή(η χρήση φαρμάκου) να υπόκειται στους ίδιους περιορισμούς. Γενικά όμως, εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, συνήθως προτιμάται η "φυσική" μέθοδος από αυτήν της φαρμακευτικής αγωγής.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια και πόσα είναι τα "άλλα" κοινωνικά ;
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον εχω 5 bleeding heart
12 ροδοστωμουσ 11 ξυφοφορουσ 2 σκαλαρακια 5 μολυ να σταματησω το φαρμακο κ να ριξω αλατι;εριξα σημερα φαρμακο δεν ειχα δει τα μηνυματα σασ!! απο αλατι εχω το mineral salt τησ sera κ λεει δοσολογια 3 γραμμαρια ανα 100 λιτρα! περιμενω απαντηση |
|
||||
|
||||
![]() Oταν λεμε αλατι εννουμε καθαρό αλατι όπως το παραπανω. Μπορεις να βαλεις χοντροκοκκο τυροκομικο χωρις προσθετα ροης..... Το δικο σου δεν κανει..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ? | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-07 15:20 |
Δολλαριο ασθενεια | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-02-07 19:27 |