|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
προκειτε το σαββατο να παρω κερατοφυλλο απο τον dinos99 και εχω τα εξης ερωτηματα...
α)κανει ο πατος μου για το φυτο ή γενικοτερα για φυτά?αν οχι τι πρεπει να κανω? β)(αν ειναι ολα καλα με τν πατο)δν εχει λιπασμα μεσα τι πρεπει να βαλω για να ειναι οκ το φυτο,καποιος μου ειχε πει για κατι ταμπλετες μπορειτε να μου πειτε ονομασιες? |
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατόφυλλο και στην επιφάνεια να το αφήσεις θα αναπτυχθεί.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ενα πραγμα θα σου πω αλλαξε υποστρωμα σκεψου πολυ καλα τι ενυδρειο θελεις να κανεις και βαλε το αναλογο αμμο η ψιλο χαλικι ομοιογενεις κοκους και βαλε υποστρωμα για φυτα κατω απο οτιδηποτε αν θελεις να βαλεις φυτα αργοτερα στο λεω γιατι και εγω ετσι την πατησα ειχα πει δεν θελω φυτα μονο anubia και αναγκαστηκα να ξαναστησω ολο απο την αρχη
και μια συμβουλη πριν κανεις οτιδηποτε και πριν αγορασεις οτιδηποτε ζητα γνωμες απο το gab |
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατοφυλλο ειναι φυτο επιφανειας...... Ακομα και να το φυτεψεις μετα από λιγο καιρό το φυτεμενο κομματι θα σαπίσει και θα ξαναβρεθει στην επιφανεια......
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα κερατοφυλλο σχεδον ενα χρονο και δεν σαπισε!!Αλλα μεγαλωνε απιστευτα γρηγορα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε βαζω το κερατοφυλλο μεσα χυμα και το αφηνω ετσι?
Για να πω την αληθεια τον φεβρουαριο φευγω φανταρος και τα ψαρια που εχω στο ενυδρειο 5guppy και 1χαλκινο γατοψαρο (ειχε βγει 3ο σε κατι αγωνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια αυτα που λετε για το κερατοφυλλο και εγω φυτεμενο το εχω και μεγαλωνει τρελλα αλλα μηπως το θεμα ειναι αλλου??????
α)κανει ο πατος μου για το φυτο ή γενικοτερα για φυτά?αν οχι τι πρεπει να κανω? β)(αν ειναι ολα καλα με τν πατο)δν εχει λιπασμα μεσα τι πρεπει να βαλω για να ειναι οκ το φυτο,καποιος μου ειχε πει για κατι ταμπλετες μπορειτε να μου πειτε ονομασιες? ειδε κανενας τι υποστρωμα εχει???? πρασινο κιτρινο κοκκινο μπλε ροζ ------------------------- σε τι αγωνες βγηκε 3????? εσυ ξερεις βασικα αναλογα με το βισμα σου αν ειναι καλο θα εισαι κοντα οποτε αξιζει αν δεν εχεις τοτε βρες καποιον να στο προσεχει η σε αλλη περιπτωση το δινεις και οταν με το καλο απολυθεις περνεις ενα ποιο μεγαλο και το στηνεις απο την αρχη με την βοηθεια ολων και θα εχεις αριστα τελικα αποτελεσματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 27-11-08 στις 11:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πατος απο μπετοφορμ για ενυδρειο!! | johnpalavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-07 16:01 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
ραγισμενος πατος ενυδρειου???? | prodigy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-07 15:06 |
Συντηρηση ενυδρειου | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-09-06 08:21 |
Αποστειρωση Ενυδρειου | Artemis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 06-10-05 16:38 |