|
![]() |
#1 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Αναγνωριζετε καποια ασθενεια ή μηπως τα κοκκινα σημαδια οφειλονται σε γδαρσιματα-χτυπηματα λογω στενοτητας χωρου;δεν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη στη συμπεριφορα του χρυσοψαρου
Ευχαριστω πολυ |
|
Εμφανίσεις: 4822
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε πόσα λίτρα το έχεις?
Από αμμωνία πως τα πας? (Μάλλον έχεις πολύ). Αυτά τα σημάδια είναι ενδείξεις κακής ποιότητας νερού και πιθανόν και εσωτερικών παρασίτων.
|
||||
|
||||
![]()
σε 8 λιτρα το εχω αλλα τωρα στρωνω ενα 40αρι.πιστευεις οταν θα μπει στο καινουριο να βελτιωθει η κατασταση του;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά! Στα 8 λίτρα είναι θαύμα πως άντεξε!
Με ποια μέθοδο στρώνεις το 40αρι ? Δώσε λίγες πληροφορίες μήπως ειναι προτιμότερο τελικά να το μεταφέρεις άμεσα στο 40αρι.
|
||||
|
||||
![]()
το στρωσιμο γινεται με 1 καπακι αντιχλωριακο(haloex dechlorinator) αφου εχω θεσει σε λειτουργια το φιλτρο , στη συνεχεια μετα απο μια μερα λειτουργιας θα προσθεσω 1 καπακι bacterlife και μετα απο αλλη μια μερα λειτουργιας τα 2 ψαρια(αυτο της φωτο και εναν μικρο γλειφτη).Τα ψαρια θα μπουν πεμπτη βραδυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνεις κάτι με αυτόν τον τρόπο.
Και το ενυδρείο σου είναι μικρό επίσης. Το χρυσόψαρο σου και να την γλυτώσει...δεν θα αντέξει για πολύ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ? | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-07 15:20 |
Δολλαριο ασθενεια | notos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-02-07 19:27 |
τι ασθενεια?? | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-11-05 18:27 |