|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια,
εχω φτιαξει και συνεχιζω να φτιαχνω ψευτικα βραχια-πετρες για το ενυδρειο μου απο φενιζολ, η ερωτηση ειναι: Θελω να τα περασω και μια στρωση βερνικιου ή κατι αλλου δεν ξερω ακριβως για αυτο ζηταω την βοηθεια σας κατι εχει παρει το ματι μου για εποξικη ρητινη, βερνικι νερου, σκληρηντή ? Τι μου προτεινεται? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εποξικη ρητινη βαλε. το εκανα κ εγω κανενα προβλημα δεν ειχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι την ζηταω στο μαγαζι? Σαν "εποξικη ρητινη" ? υπαρχει δηλαδη καποια μαρκα συγκεκριμενη (εγγυημενη?) ![]() Παιδια αλλο η εποξικη ρητινη και αλλο η εποξειδικη ρητινη? |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε και "αρθράκι" μετά, εεεεεεεεεεεε???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ και χωρις να ξερω λεω εγω τωρα:Κανουν τετοιες κατασκευες για ενυδρειο με φροντοζες?οσο ειναι μικρες κατι γινετε.ΜΕΤΑ?
πως θα τις στηριξεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη γενικα πειραματιζομαι...
![]() Βασικα σημερα διαπιστωσα ενα προβλημα, οτι η χρηση σιλικονης για επαλοιψη ολης της κατασκευης δεν συμφερει ΚΑΘΟΛΟΥ... μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την "εποξειδικη ρητινη" σαν κολλα πρωτα και μετα σαν δευτερο χερι σαν μονωση? ή πρεπει να παρω αλλη κολλα για την κολληση τις σκονης πανω στο φενιζολ? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarevock : 23-11-08 στις 12:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελικά μήπως είχες πρόβλημα? Με εποξική ρητίνη έφτιαξες την πλάτη στο ενυδρείο που ανεβαίνει το ΡΗ ?
|
|