|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια!
εχω διαφορες κιχλιδες Αφρικης πολλες απο τον Απριλιο κ αλλες τις αγορασα προσφατα.ως τωρα δεν εχω καμια γεννα.λετε να ειναι ολες του ιδιου γεννους ?υπαρχει καποιος γενικος κανονας για το πως ξεχωριζουμε τα αρσενικα απο τα θηλυκα? please βοηθηστε με θελω να γινω γιαγια!!!!! κ κατι ακομα. μπορω να βαλω αμμο απο καποια παραλια η θα εχω καποιο προβλημα? ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχομαι να γινεις γιαγια...πρωτα ομως πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενη...τι κιχλιδες εχεις σε ποσα λιτρα..τα ονοματα τους και αν μπορεις και φωτογραφιες γιατι σε πολλα ειδη ειναι δυσδιακριτος ο σεξουαλικος διμορφισμος τους..αμμο απο παραλια μπορεις να βαλεις αφου την πλυνεις παρα πολυ καλα και την βρασεις...πρεπει να εισαι αρκετα διεξοδικη στο πλυσιμο...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εψαξα λιγο κ βρηκα ονομασιες αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι οντως αυτα.ολα μοιαζουν!!!
Hyphessobrycon pulchripinnis Corydoras aeneus Labidochromis sp. “yellow Pseudotropheus sp. “Acei” Nimbochromis venustus Colisa lalia Geophagus brasiliensis Melanochromis exasperatus Maylandia estherae Aulonocara baenschi Aulonocara sp. "Chipoka Aulonocara hansbaenschi "red shoulder peacock" Aulonocara stuartgranti sp. Mbenji (Regal peacock) SCIAENOCHROMIS FRYERI (ELECTRIC BLUE HAP) petrotilapia tridentiger melanochromis johanni aequidens sp oscar αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. το ενυδρειο μου ειναι 400λιτρα αλλα μολις εφτιξα ενα 1000λιτρα!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες από το ενυδρείο σου και από τα ψάρια ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ? | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 14-05-07 20:21 |
Τιμη ενηλικου αρσενικου δισκου | sak | Δίσκοι | 5 | 19-11-05 15:20 |
Aρσενικος Επιθετικος Μονομαχος | jjvrettis | Bettas | 4 | 21-03-05 13:03 |